DIÁKSZERVEZETEK

Találd meg te is a neked való diákszervezetet / szakkollégiumot

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

AC Studio

Az AC Studio & Live a Simonyi Károly Szakkollégium rendezvényhangosítással, technikai lebonyolítással és stúdiós hangfelvétellel foglalkozó köre.
BME
Összes kar
N/A tag

AIESEC BME

Az AIESEC a világ egyik legnagyobb fiatalok által vezetett szervezete, amely 125 országban, közel 80000 aktív taggal rendelkezik. A szervezet fő célja, hogy segítse a tagjait vezetői képességiek fejlesztésében.
BME
Összes kar
50 tag

B-Terv

Elsődleges célunk, hogy tevékeny módon foglalkozzunk a designnal.
BME
GPK
49 tag

Bercsényi Fotókör

Célja: A kollégium lakói számára az épületben található fotólabor használatának elsajátítása, állandó hozzáférése, számukra anyagok, kurzusok biztosítása
BME
ÉPK
30 tag

BEST Budapest

A BEST Budapest diákszervezet immár 25 éve kínál műszaki témájú kurzusokat, mérnökversenyeket, melyek révén a BME hallgatói az egyetemi képzést kiegészítő tudással gazdagodhatnak, nemzetközi összetételű csoportokban dolgozhatnak.
BME
Összes kar
30 tag

BME Építéstudományi Egyesület Öntevékeny...

A Építéstudományi Egyesület BME Öntevékeny kör 2009. október 25-én alakult azzal a szándékkal, hogy széles körben segítse a BME-s hallgatók szakmai fejlődését, s tájékoztatást nyújtson a hallgatókat érintő kérdésekről.
BME
Összes kar
N/A tag

BME Építész Klub

Az Építész Klub célja összegyűjteni elsősorban diákoknak szóló, Budapest és környékén levő építészettel kapcsolatos eseményeket, programokat, kiállításokat hivatott összegyűjteni az áttekinthetőség érdekében.
BME
ÉPK
N/A tag

BME EZK - Egyetemi Zöld Kör

A BME környezettudatosabb, fenntarthatóbb működéséért. http://ezk.bme.hu/
BME
Összes kar
20 tag

BME Formula Racing Team

A BME Formula Racing Teamet 2007 elején hívta életre néhány tehetséges mérnökhallgató, hogy első és anno egyetlen magyar csapatként versenyautót építsenek és részt vegyenek a világméretű Formula Student versenysorozatban.
BME
Összes kar
100 tag

BME Management Szakkollégium (MSZK)

A BME MANAGEMENT SZAKKOLLÉGIUM (MSZK) egy olyan önálló, nonprofit, független szervezet, amely lehetővé teszi tagjai és a budapesti mérnök és közgazdász hallgatók számára a menedzsment- és vezetői ismeretek átlagon felüli elsajátítását és ezeknek gyakorlatban, projektjeinkben való alkalmazásával a tapasztalatszerzést.
BME
Összes kar
50 tag

BME Női Kézilabdacsapat

Szeretnéd egyetemi éveid alatt is folytatni a kézilabdázást? Kikapcsolódni az előadások után? Akkor gyere hozzánk kézilabdázni!
BME
Összes kar
10 tag

BSS Studio

Célunk: Megörökíteni a BME villanykarának pezsgő közösségi életét az utókornak.
BME
VIK
N/A tag

Design Szakosztály

cél a gép- és terméktervezés iránt érdeklődő hallgatók szakmai tevékenységének támogatása, látókörének és ismeretanyagának bővítése, valamint a Gépészmérnöki Kar hagyományőrző tevékenységének művelése.
BME
GPK
N/A tag

Energetikai Szakkollégium

Célunk, hogy az egyetemi tananyagon felül az energetika területén felmerülő aktuális problémákat, eseményeket, kutatásokat bemutassuk a tagjaink, a hallgatók és minden érdeklődő számára.
BME
Összes kar
N/A tag

Építész Szakkollégium

Az Építész Szakkollégium / EASA Magyarország 1996-ban a Bercsényi Kollégiumban létrejött szervezet, saját műteremmel, ami iroda, társalgó és könyvtár is egyben. Önszerveződő diákcsoport, amelyet ugyanakkor építészek és oktatók is támogatnak.
BME
ÉMK
N/A tag

ESN BME

Erasmus Student Network local sectionBudapest University of Technology and Economics
BME
Összes kar
N/A tag

ESTIEM LG Budapest

Az európai műszaki menedzserek szervezete, az ESTIEM azzal a céllal alakult, hogy elősegítse a kontinens műszaki menedzser hallgatói és ipari intézményei közötti kommunikációt és együttműködést. Ma az ESTIEM egy egész Európára kiterjedő intézmény, amely 65 helyi képviseletén keresztül 25 ország 45 ezer hallgatóját egyesíti.
BME
Összes kar
31 tag

GSZK Alakítástechnikai Szakosztály

Célja az alakítástechnika egyes részterületeinek megismertetése, a szakma gyakorlati oldalának a bemutatása.
BME
GPK
34 tag

GSZK Áramlástan Szakosztály

Az Áramlástan Szakosztály célja annak a bemutatása, és igazolása, hogy a légnemű és a cseppfolyós közegek részletes áramlástani vizsgálata, és ismerete a gépészetben is nélkülözhetetlen.
BME
GPK
40 tag

GSZK Épületgépész Szakosztály

A Szakosztály célja az épületgépészet iránt érdeklődő hallgatók tudományos tevékenységének támogatása, valamint az épületgépészet tudományának széles körben ismertté tétele. A Szakosztály jelenlegi programjai között előadások, üzemlátogatások szerepelnek.
BME
GPK
20 tag

GSZK Gépészeti Eljárástechnika Szakosztály

A szakosztály célja az érdeklődés felkeltése a gépészeti eljárástechnika iránt, laborfoglalkozások, előadások, üzemlátogatások szervezése.
BME
GPK
25 tag

GSZK Gyártás Szakosztály

A szakosztály célja, hogy a hallgatókat megismertesse a gépgyártástechnológia gyakorlati oldalával, ami az egyetemi tananyagból kimarad.
BME
GPK
60 tag

GSZK Hegesztési Szakosztály

A BME Hegesztési Szakosztály azokat a hallgatókat fogja össze, akiket a hegesztés és rokon technológiái érdekelnek.
BME
GPK
110 tag

GSZK Jármű Csoport csapatok

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépész Szakkollégiumának járműtervezéssel és építéssel foglalkozó csoportja.
BME
GPK
N/A tag

GSZK Kalorikus Gépek Szakosztály

Szakosztályunk a belsőégésű motorokról, erőgépekről, gázturbinákról megszerzett elméleti tudás gyakorlatba való átültetésén munkálkodik.
BME
GPK
5 tag

GSZK Mechatronika Szakosztály

A Mechatronika Szakosztály 2008-ban alakult öntevékeny diákszervezet, mára a BME Gépész Szakkollégium tagja. Fő célja a mechatronikus tehetségek ápolása és a hallgatók támogatása.
BME
GPK
44 tag

GSZK Orvostechnika Szakosztály

Az Orvostechnika Szakosztály feladata szakmai előadások, üzemlátogatások megszervezése, valamint a hallgatók orvosi-mérnöki ismereteinek bővítése.
BME
GPK
29 tag

GSZK Polimertechnika Szakosztály

Célja érdekes előadásokat, laborfoglalkozásokat, gyárlátogatásokat szervezni, nem kizárólag a polimerekkel, polimertechnikával szorosan összefüggő témákban.
BME
GPK
50 tag

GSZK Számítástechnikai szakosztály

Csapatunk üzemelteti a kollégiumban a számítógépes hálózatot. Segítségünkkel kapcsolódnak a kollégisták az egyetemi hálózathoz és azon keresztül az internethez.
BME
GPK
N/A tag

HA5KFU

A kör a nevét a hívójeléről kapta. A rádióamatőrködés az egyik legjobb játszótér leendő villamosmérnököknek.
BME
VIK
30 tag

Kármán Fotókör

Célja egy olyan kellemes társaság kialakítása, akik érdeklődnek a fotográfia bármely területe iránt.
BME
Összes kar
N/A tag

Képítő fotókör

Fő feladata a szakmai kirándulások megörökítése mellett a karon történő események örökké képbe foglalása.
BME
ÉMK
30 tag

Kir-Dev

A BME-VIK hallgatóiból álló webfejlesztő csapat, akik a Villanykar hallgatói számára hasznos webalkalmazásokat készítenek, és üzemeltetnek. A Simonyi Károly Szakkolégium tagja.
BME
VIK
N/A tag

KommON BME Kommunikációs Szakkollégium

A KommON BME Kommunikációs Szakkollégium célja, hogy gyakorlati ismeretekkel és a felsőoktatásból kiszorult elméleti tudással egészítse ki a kommunikáció- és médiatudomány irányában elkötelezettek tudását.
BME
GTK
35 tag

Közlekedésmérnöki Szakkollégium

A Közlekedésmérnöki Szakkollégium célja, hogy a közlekedési tudományok iránt érdeklődő hallgatóknak lehetőséget biztosítson szakmai ismereteik bővítésére.
BME
KJK
N/A tag

Lego kör

A LEGO Kör a Simonyi Károly Szakkollégium robotikával foglalkozó köre. Robotok építésével és programozásával egyaránt foglalkozunk. Nálunk megismerkedhetsz a beágyazott rendszerek, szenzorok, PLC-k és a mikrokontrollerek világával.
BME
VIK
N/A tag

Liska Tibor Szakkollégium

A Szakkollégiumunk célja, hogy tagjai számára, az egyetemi tanulmányokat kiegészítő, magas színvonalú előadások, kurzusok és műhelyek keretein belül lehetőséget nyújtson a fejlődésre.
BME
GTK
90 tag

Műegyetemi Atlétikai és Football Club

A Műegyetemi Atlétikai és Football Club, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem reprezentatív sportegyesülete, hagyományai és a magyar sportkultúra fejlesztése során elért kiemelkedő eredményei miatt a hazai sportélet meghatározó szereplői közé tartozik.
BME
Összes kar
N/A tag

Műegyetemi Kórus

Célunk az egyetemi kulturális élet ápolása és egyetemünk képviselete országos ill. nemzetközi kulturális eseményeken.
BME
Összes kar
N/A tag

Műegyetemi Vöröskereszt Közösség

A Magyar Vöröskereszt Műegyetemi Helyi Szervezete 2011 elején alakult azzal a szándékkal, hogy hozzájáruljunk az egyetemi polgárok felkészültségéhez, egészségéhez, biztonságához.
BME
Összes kar
N/A tag

Műegyetemi Zenekar

A Műegyetemi Zenekar a világon az első olyan egyetemi szimfonikus zenekar, amely zenei fakultással nem rendelkező egyetemen alakult meg.
BME
Összes kar
75 tag

Műfal

BME MűFal - Több mászás. Több kaland!
BME
Összes kar
638 tag

MűTerem

A kör célja: a különféle egyetemi élettel kapcsolatos események megörökítése, vizuális formában.
BME
KJK
30 tag

Schönherz Design Studio

A Simonyi legfiatalabb, de annál lelkesebb köre vagyunk. Célunk, hogy ne csak szép, hanem használható web, mobil illetve desktop alkalmazásokat készítsünk. Körtagként igazi Photoshop guruvá válhatsz, és azt is megtanulhatod, hogyan tervezz felhasználóbarát felületet.
BME
VIK
8 tag

Simonyi Elektronikai Műhely

Célunk, hogy körtagjaink magas színvonalú gyakorlati képzésben részesüljenek a villamosmérnöki tudományok területén.
BME
VIK
N/A tag

Simonyi Károly Szakkollégium

A Simonyi Károly Szakkollégium az a hely, ahol megismerheted az informatikai vagy villamosmérnöki szakma gyakorlati oldalát. Egy professzionális játszótér, ahol kötetlen környezetben, új barátokat szerezve, úgy fejlődhetsz, hogy végig élvezed azt, amit csinálsz.
BME
VIK
230 tag

Simonyi Számítástechnikai Kör

A Kollégiumi Számitástechnikai Kör a szakkollégium legnépesebb köre. Mi az informatika gyakorlati oldalával foglalkozunk. A kör különböző csoportjaiban többek között mobil alkalmazás- vagy játékfejlesztéssel, IT security-vel, valamint a Schönherzben működő hálózat és szerverek üzemeltetésével ismerkedhetsz meg.
BME
VIK
N/A tag

SPOT Fotókör

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Villamosmérnöki és Informatikai karának fotóköre
BME
VIK
N/A tag

Szent-Györgyi Albert Szakkollégium

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának non profit hallgatói szervezete, melynek céljai és feladatai a tehetséggondozás, a Kar oktatási tevékenységébe való bekapcsolódás, kulturális és szakmai programok szervezése, mindezt jó hangulatban, egy baráti kör keretein belül.
BME
Összes kar
N/A tag

Wigner Jenő

Szakkollégiumunk célja, hogy összefogja a lelkes és érdeklődő hallgatókat, színesítse szakmai és közösségi életüket, mindennapjaikat az egyetemen.
BME
Összes kar
60 tag

Wigner koli - Roller Club

Ez a klub a Budapesti Műszaki Egyetem (BME), Wigner Jenő Kollégiumának a szórakozóhelyéről, a Roller Club-ról szól.
BME
Összes kar
N/A tag

Zielinski Földmérő Tagozat

A Földmérő tagozat az Építőmérnöki Kar hallgatóinak azon csoportját fogja össze, akiket az egyetemi órákon túl is érdekelnek a földméréssel, térinformatikával kapcsolatos ismeretek, érdekességek.
BME
ÉMK
N/A tag

Zielinski Mérnökműhely tagozat

A MérnökMűhely a BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium informatikai tagozata, így legfőbb célunk, hogy megismerd , és megtanuld használni az építőmérnöki gyakorlatban gyakran használatos tervezőszoftvereket.
BME
ÉMK
N/A tag

Zielinski Szerkezetépítő Tagozat

A Szerkezetépítő tagozat magába sűríti azokat, a szerkezetépítés iránt jobban érdeklődő hallgatókat, akik a tanórákon elhangzottakat szívesen kipróbálják a gyakorlatban is.
BME
ÉPK
N/A tag

Zielinski Szilárd Kollégium

A BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium egy hallgatók által alapított, öntevékeny szakmai csoport.
BME
ÉMK
N/A tag

Zielinski Szilárd Szakkollégium - Kör-Va...

A Kör-Vas-Út tagozat a Szakkollégium közlekedésépítés iránt érdeklődő tagjait fogja össze.
BME
ÉMK
40 tag

Zielinski Vízépítő tagozat

A Vízépítő Kör azokat a hallgatókat fogja össze, akiket a tanórákon kívül is érdekelnek a vízépítéssel, vízgazdálkodással, vízellátással és csatornázással kapcsolatos ismeretek, érdekességek.
BME
ÉMK
22 tag

Budapesti Corvinus Egyetem

A Gyakorlati Diplomácia Társasága

A Gyakorlati Diplomácia Társaságának tagjaiként számos programot szervezünk: nyílt előadásokat és konferenciákat, tagjaink részére zárt szemináriumokat, valamint ún. site briefingeket a különböző budapesti és Budapest közelében elhelyezkedő nagykövetségeken és nemzetközi szervezetek kirendeltségein.
BCE
Összes kar
50 tag

AIESEC Közgáz

Az AIESEC nemzetközi hallgatói szervezet helyi közössége a Budapesti Corvinus Egyetem Közgáz Campus-án. Külföldi szakmai gyakorlati és önkéntes programokat szervez az ELTE, az NKE és az ÁVF karain is.
BCE
Összes kar
N/A tag

AIR

Utazás-Nemzetközi diákok
BCE
GTK
40 tag

Angyal Dezső Kertészeti Diákszervezet

Diákszervezetünk célja, hogy egyetemünk kertészettudományi karára járó hallgatóit a szervezett programok és előadások által közelebb vigye a kertészeti gyakorlathoz, valamint bővebb információt adjon a kertészeti szakágazatokról.
BCE
KERTK
N/A tag

CEMS Club Budapest

CEMS Club Budapest is the local student representation of the CEMS Global Alliance in Hungary.
BCE
Összes kar
100 tag

Corvinus Geek Club

A Corvinus Geek Club a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságinformatikus hallgatóit tömörítő diákszervezet, melynek célja a hallgatók fejlesztése és gyakorlatorientált képzése.
BCE
Összes kar
10 tag

Corvinus Hallgatói Médiaközpont

Egyetemi média mesterfokon!
BCE
Összes kar
40 tag

Corvinus Informatikus Diákkör

A Budapesti Corvinus Egyetem egyetlen informatikával foglalkozó diákszervezete.
BCE
Összes kar
30 tag

Corvinus Közgáz Néptáncegyüttes

A Budapest Corvinus Egyetem néptáncegyüttese
BCE
Összes kar
24 tag

Corvinus Művészeti Akadémia

Művészetet a Corvinusra!
BCE
Összes kar
N/A tag

Corvinus Vitaklub

A szervezet célja a brit parlamenti/WUDC stílusú vita intézményét népszerűsíteni és gyakorolni az egyetemen, fejleszteni az érveléstechnikát, a nyilvános beszéd képességét és a kritikai gondolkodást
BCE
Összes kar
N/A tag

Diáktanácsadó Központ

Fő tevékenységeink a kortárssegítés, tanácsadás, a NapKözi működtetése és pszichológiai témájú előadások, programok szervezése.
BCE
Összes kar
30 tag

Effemine

Egyetlen karriermenedzsmenttel foglalkozó női diákszervezetként, tevékenységünkkel igyekszünk mind saját magunk, mind az erre igényt tartó egyetemisták, frissdiplomás, karrier előtt álló és dolgozó nők fejlődéséhez hozzájárulni, karrierjük építését segíteni.
BCE
Összes kar
40 tag

Egészség-Gazdaságtani Diákkör

A diákkörünk célja az egészségügyi közgazdaságtan iránt érdeklõdõ hallgatók összefogása és a kutatóközpont munkájába való integrálása, ezáltal lehetõséget adni számukra a szakmában való komolyabb elmélyülésre.
BCE
KTK
N/A tag

EVK Szakkollégium

Az EVK tömören az önmegvalósítás és a tehetséggondozás műhelye, egymás sikereiben érdekelt fiatalok közössége. Egy társaság, ahol a gyakorlatban készülhetsz fel későbbi munkádra, miközben felejthetetlen élményeket szerezhetsz.
BCE
Összes kar
50 tag

Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága Sz...

A FAKT (Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága) Szakkollégium az egyetem legfiatalabb szakkollégiuma, amely elsősorban közgazdaságtani és pénzügyi vonalon igyekszik tagjainak többlet szakmai tudást nyújtani extra kurzusok, előadássorozatok, business projektek keretein belül. A FAKT-os lét alapja az összetartó baráti közösség és a társadalom iránti felelős magatartás, amely számtalan közösségi program, tábor, projekt során valósul meg.
BCE
Összes kar
42 tag

Gazdaság-elemzők és-matematikusok Diáksz...

A gazdaság-elemzők és-matematikusok diákszervezetének célja, hogy segítse azon hallgatókat és érdeklődőket, akik a gazdaságmatematika, gazdaságelemzés, biztosítás matematika,kvantitatív gazdaságelemzés iránt érdeklődnek.
BCE
Összes kar
N/A tag

Heller Farkas Szakkollégium

A Heller Farkas Szakkollégium a legnyitottabb, legcsaládiasabb, legdinamikusabban fejlődő közgázos szakkollégium, ami elsősorban pénzügyi beállítottságú.
BCE
Összes kar
60 tag

KDSZ - Közgazdászok a Közpolitikában

Főként gazdaságpolitika, közpénzügyi és különböző szakpolitikai témákban (pl. oktatás-, egészségügy, társadalompolitika, stb.) szervezünk szakmai programokat.
BCE
Összes kar
56 tag

Közgáz Keresztény Diákkör

A Pesti Közgáz diákszervezete vagyunk, elsődleges célunk egy olyan fórum létrehozása, amely keresztények és nem keresztények illetve különböző helyekről érkezett keresztények párbeszédének a helyszíne.
BCE
Összes kar
N/A tag

Kreatív Extra Marketing és Média Hallgat...

A szervezet célja olyan extra képzések nyújtása a legérdeklődőbb marketing irányultságú hallgatók számára, melyek a munkaerőpiacon hatalmas előnyként szolgálnak.
BCE
GTK
40 tag

Magyar-Svájci Diákegyesület (MSDE)

Hiszünk benne, hogy együtt, személyes kapcsolataink és az egyesületben szerzett élményeink és tapasztalataink révén mélyebb és gyakorlatiasabb ismereteket szerezhetünk diplomáciáról, gazdaságról, kultúráról – és mindezt saját „svájci szemüvegünkön” keresztül.
BCE
Összes kar
28 tag

MKT Corvinus

adatok A Magyar Közgazdasági Társaság leányszervezete vagyunk a Budapesti Corvinus Egyetemen.
BCE
Összes kar
N/A tag

Öntevékeny csoportok irodája (ÖCSI)

Az Öntevékeny Csoportok Irodája fő tevékenysége a Közgáz Gólyatábor és a Közgáz Gólyabál megszervezése és lebonyolítása.
BCE
Összes kar
150 tag

Rajk László Szakkollégium

A Rajk László Szakkollégiumot 1970-ben alapították az Egyetem diákjai a lényeges működési kérdésekben teljes autonómiával rendelkező intézményként. Az alapítók fő célkitűzése a tagok szakmai, közösségi és társadalmi aktivitásának fejlesztése volt. Ezek a célok napjainkban is érvényesek.
BCE
Összes kar
N/A tag

Rerrich Béla Tájépítészeti Szakkollégium

A Tájépítészeti Kar a szakterületen több mint száz éves múltú oktatási-kutatási hagyományaira és tapasztalataira, a táj- és kertépítészet történetében meghatározó szerepet játszó személyiségeinek példájára, oktatóinak a környezettudomány és más szaktudományok területén szerzett ismereteire és kreatív-alkotói képességeire, valamint gyakorlati jártasságára alapozva, felhasználva hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatainak egészét feladatának tekinti, hogy a tájépítészet, a területfejlesztés és a településrendezés szakterületén valamennyi képzési szinten és struktúrában magas színvonalon ellássa a felsőfokú képzés feladatait.
BCE
TÁJK
N/A tag

Speciális Közgazdasági-Matematikai Diáke...

Diákegyesületünket 2010-ben alapítottuk többek között azzal a céllal, hogy támogatni tudjuk az IMP-SKM képzést, valamint a képzésben részt vevő hallgatókat.
BCE
Összes kar
50 tag

SPM Speciális Pénzügyi Matematikai Diáks...

Céljaink: az SPM képzés népszerűsítése, a képzésben résztvevők segítése, szakmai és közösségi programok szervezése.
BCE
Összes kar
N/A tag

Studium Generale

Ingyenes érettségi előkészítő
BCE
Összes kar
132 tag

Széchenyi István Szakkollégium - SZISZ

A sziszesek pörgő mindennapjaiban már 27 éve a szakmai elmélyülés és az aktív közösségi élet játssza a főszerepet, emellett a társadalmi felelősségvállalás is fontos számunkra. A sziszben rejlő számtalan nagyszerű lehetőség közül meghatározó a szakmai rendszerünk, amely 4 tudományág (jog, közpolitika, pénzügy, szociológia) közgazdaságtudományi határterületének behatóbb vizsgálatára épül. Ismerkedj meg velünk az év során, gyere el táborainkba, előadásainkra!
BCE
Összes kar
70 tag

Társadalomelméleti Kollégium

A Társadalomelméleti Kollégium a második legidősebb a ma működő szakkollégiumok közül, 1981-ben alapították fiatal kutatók és egyetemisták. Tevékenysége két nagy szálra bontható: szakmai munkára és közösségi életre.
BCE
Összes kar
N/A tag

Óbudai Egyetem

Bánki Donát Airsoft Kör

Levezetnéd már egy kicsit a stresszt de nincs kivel és hol???
OE
Összes kar
N/A tag

Bánki Donát Amatőr Játékkör

Ha van kedved hetente 1x-2x összeülni ismerős és új arcokkal, egy rövid társasozásra, természetesen egy-két pofa sör mellett (opcionális) , akkor a legjobb helyen jársz.
OE
Összes kar
N/A tag

Bánki Donát Hagyományőrző Kör

A Kör célul tűzte ki, a Szakestélyek lebonyolítását, a Ballagás megszervezését, „Bánki Donát” emlékkirándulások szervezését, Bánki Donát sírjának éves megkoszorúzását, neves „Bánkisok”-ról való megemlékezéseket, valamint a Kar hagyományainak továbbadását és a „Bánkis szív” halhatatlanságának megtartását.
OE
BGK
1 tag

Bánki Donát Hegesztő Kör

Van kedved megismerkedni a hegesztés titkaival?
OE
Összes kar
N/A tag

Bánki Donát Hobby és Veterán Jármű Kör

Megismerkednél a veterán járművekkel esetleg neked is áll egy a garázsban?? Netán autódat/motorodat szeretnéd egy kicsit fejleszteni??
OE
Összes kar
N/A tag

Bánki Donát Szakkollégium

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán kívánunk lehetőséget teremteni a tehetséggondozásra. Ezt a célt változatos szakmai tevékenységek által valósítjuk meg.
OE
BGK
N/A tag

Egyetemközi

AEGEE-Budapest

Budapest egyik legnépesebb diákszervezete a 200 egyetemi városban jelenlévő, közel 13 000 taggal bíró európai ifjúsági szervezet, az AEGEE helyi antennája.
Összes
Összes kar
250 tag

Entrepreneurship Club of Pécs

We are the first student-based interdisciplinary entrepreneurial community of Hungary. Our work is based on a cooperative partnership between university students and professionals who share the common vision of creating developed startup business culture both in Pécs and all over Hungary.
Összes
Összes kar
47 tag

Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete

Az FDE 29 szakmai diákszervezetet és szakkolégiumot magában foglaló, 10 éve indított kezdeményezés. Ernyőszervezetként kiemelkedően közhasznú státusszal politikamentes, nem profitorientált egyesületként működik az országban.
Összes
Összes kar
29 tag

Fiatalok az Élet Küszöbén (FÉK)

A FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) a világ egyik legnagyobb keresztény diákszervezetének a magyarországi diákköre.
Összes
Összes kar
N/A tag

HaKöSz - Hallgatók a Közösség Szolgálatá...

Mi, a Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesület (HaKöSz) tagjai, fő célként tűztük ki magunk elé, hogy az egyetemi hallgatóságot közelebb hozzuk a társadalom valós gondjaihoz, hogy segítsük a jövő döntéshozóit felelős, a közösséggel szolidáris állampolgárokká nevelni, hogy fokozzuk az egyetemek szerepét környezetünk égető problémáinak orvoslásában, egyúttal jelentősen növelve az intézmények presztízsét is. A HaKöSz célja a társadalmi felelősségvállalás, a közösségi szolgálat és az önkéntesség szellemiségének és gyakorlatának meghonosítása az alapítók diáktársai, azaz a Budapesti Corvinus Egyetem, illetve más magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói körében is.
Összes
Összes kar
72 tag

IAESTE Hungary

IAESTE (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) Hungary - Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete
Összes
Összes kar
123 tag

Jövőképp Fiatalok Magyarországért Egyesület

Célunk, hogy a közérdeklődésre számot tartó, elsősorban fiatalokat érintő és érdeklő társadalmi, tudományos, történelmi és erkölcsi kérdések felvetése és körüljárása által a fiatalokat e kérdések aktív elemzésére, véleményalkotásra és pozitív cselekvésre ösztönözzük.
Összes
Összes kar
N/A tag

KÜMA

Külföldön Tanuló Magyar Egyetemisták Egyesülete | Tudás - Közösség - Jövő
Összes
Összes kar
90 tag

Magyar Fizikushallgatók Egyesülete (Mafihe)

A Magyar Fizikushallgatók Egyesülete (Mafihe) politikamentes szervezet, mely a fizikusképzés színvonalát, a nemzetközi kapcsolatokat hivatott ápolni, ennek megfelelően tagjai főleg fizikus, csillagász és fizika-tanár szakos hallgatók.
Összes
Összes kar
N/A tag

Mathias Corvinus Collegium

Mathias Corvinus Collegium is an interdisciplinary institution that offers further education and self-training opportunities for the students coming from different universities
Összes
Összes kar
100 tag

MAVE

Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete
Összes
Összes kar
30 tag

MNT Fiatalok a Nukleáris Energetikáért

Fiatalság tájékoztatása a nukleáris energetika műszaki és természettudományos hátteréről.
Összes
Összes kar
180 tag

Eötvös Loránd Tudományegyetem

Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szak...

Az Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium 2004 óta fogja össze a társadalomtudományok iránt érdeklődő, a társadalmi kérdések iránt érzékeny hallgatókat.
ELTE
TÁTK
N/A tag

Bibó István Szakkollégium

A Szakkollégium célja tehát magasan kvalifikált jogászok és politológusok képzése, mindezt pedig a politikai semlegesség, a tolerancia és sokszínûség talaján állva, az igényes kutatómunka és a gyakorlatorientált képzés támogatásával, a tehetségek felkarolásával, jól mûködõ közösségi lét biztosításával lehet elérni.
ELTE
ÁJK
N/A tag

Bolyai Kollégium

A Bolyai Kollégium az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi, valamint Informatikai Karainak szakkollégiuma.
ELTE
Összes kar
120 tag

EbiHal - Egyesült Biológus Hallgatók Szö...

Biológusok és biológiatanárok képzése
ELTE
Összes kar
N/A tag

ELSA Budapest

"Egy igazságosabb világ létrejöttének előmozdítása, amelyben az emberi méltóság és a kulturális különbözőségek tiszteletben tartása megvalósulhat."
ELTE
ÁJK
N/A tag

ELTE TTK HÖK Matematika Szakterületi

A Szakterületi Csoport (SZACS) elsődleges feladata a szakterülettel kapcsolatos problémák megoldása, szakos programok szervezése, illetve átbeszélése.
ELTE
TÁTK
N/A tag

Eötvös Collegium

Az Eötvös Collegium hivatása az, hogy a magyar nemzet legtehetségesebb egyetemi polgárait támogassa, tudományos előmenetelüket segítse.
ELTE
Összes kar
N/A tag

Illyés Sándor Szakkollégium

Küldetés: Találd ki, valósítsuk meg együtt!
ELTE
PPK
N/A tag

Semmelweis Egyetem

Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete

A BOE egy non-profit, közhasznú szervezet, melynek két fő profilja a prevenciós munka, illetve szakmai és kutatói cseregyakorlatok szervezése orvostanhallgatóknak.
SOTE
Összes kar
N/A tag

HUPSA

Az Egyesület tagja a Nemzetközi Gyógyszerészhallgatói Szövetségnek (IPSF) és az Európai Gyógyszerészhallgatói Egyesületnek (EPSA), így aki belép az Egyesületbe, az ezeknek a szervezeteknek is tagjává válik, részt vehet a munkájukban és értesülhet a nemzetközi gyógyszerészi és gyógyszerészhallgatói hírekről, a WHO és az UNESCO munkájáról.
SOTE
Összes kar
30 tag

Korányi Frigyes Szakkollégium

A Korányi Frigyes Szakkollégium egyike a Semmelweis Egyetem 5 kollégiumának, amely az egyetem hallgatóinak lakhatását hivatott biztosítani. Az egyetem többi kollégiumától eltérően ez szakkollégium, ami annyit jelent, hogy a helybiztosításon túl a hallgatók tudásának elmélyítése és ismereteinek bővítése is a célja.
SOTE
Összes kar
56 tag

Magyar Fogorvostanhallatgók Egyesülete -...

Feltöltés alatt
SOTE
Összes kar
N/A tag

Budapesti Gazdasági Főiskola

AIESEC KVIK

Vezetőképzés, külföldi szakmai, önkéntes gyakorlat biztosítása, személyes fejlődéshez segítségnyújtás
BGF
KVIK
N/A tag

Külker Szakkollégium

A Külker Szakkollégium a BGF Külkereskedelmi Karán működő szakmai-tudományos diákszerv, amely azzal a célkitűzéssel alapult, hogy összegyűjtse és támogassa azokat diákokat, akik az egyetemi tanulmányokon túlmutató ismeretekre, készségekre szeretnének szert tenni, emellett pedig tartalmas közösségi életet élni.
BGF
KKK
30 tag

PSZK Szakkollégium

A PSZK - Szakkollégium 2010-ben alakult, mint a BGF Szakkollégiumának a Pénzügyi és Számviteli Karon működő szervezete.
BGF
PSZK
N/A tag

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

ESN BKF

WEBSITE: http://bkf.esn.hu
BKF
Összes kar
N/A tag

Pécsi Tudományegyetem

AIESEC Pécs

Az AIESEC a világ 3. legnagyobb non-profit és diákszervezete. 60 éves tapasztalattal rendelkezik tehetséges fiatalok fejlesztésében.
PTE
Összes kar
N/A tag

Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium

A PTE-KTK Szakkollégiuma.
PTE
KTK
50 tag

Széchenyi István Egyetem

Batthyány Lajos Szakkollégium

A Szakkollégium kettős célt tűzött ki maga elé. Egyrészt aktív közösségi polgárrá, értelmiségivé kívánja nevelni tagjait a sokszínű programok szervezésével, a szakkollégiumi közélet fórumainak működtetésével. Másrészt szakkollégistáitól magas szintű szakmai teljesítményt vár el.
SZE
Összes kar
N/A tag

Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Biztonságpolitikai Szakkollégium

A szakkollégiumok olyan, hallgatókat tömörítő öntevékeny szervezetek, amelyek általános célja az egyetemi vagy főiskolai oktatás kiegészítése mellett egy összetartó közösség megteremtése.
ZMNE
Összes kar
11 tag
Egyetemek
Válassz egy egyetemet
Ajánlott események
Ezek tetszeni fognak