Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága Szakkollégium

BCE
Budapest
42 tag
Csatlakozz Te is
2008
Alapítás éve
102 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

     Kik vagyunk?
Egy olyan szakkollégium, amely a legfiatalabb, éppen ezért a legrugalmasabb. Úgy biztosítjuk a kiemelkedésre és versenyelőny megszerzésére alkalmas szakmai tudást az egyetem ambíciózus, tehetséges hallgatóinak, hogy közben a legmagasabb stratégiai szintig mi határozzuk meg önmagunkat.  
  Szakmaiság
Szakmai programunk alapját a szemináriumokon felüli „FAKT kurzusok”  adják. Ezek szűk körű (6-10 fő) heti rendszerességgel megtartott foglalkozások, amelyeket egyetemünk tanárai, a vállalati élet képviselői tartanak, így az elméleti és a gyakorlati tudás elmélyítésére is van lehetőség., Emellett opcionálisan 2-3 alkalmas kiskurzusokat is kínálunk.  Tagjaink a kurzusokon kívül meghatározott időközönként előadásokon is részt vesznek, ahol a hazai gazdasági és tudományos elit meghatározó szereplőit látjuk vendégül. A 2013/2014-es tanévben vendégünk volt Kürti Sándor, Lotfi Farbod, Járai Zsigmond és Beck György is.
   Közösség
Számunkra elsődleges, hogy tagjaink ne csak együtt fejlesszék magukat, hanem egy igazi összetartó baráti közösséggé is, igazi FAKT-osokká váljanak tagságuk alatt. Szakkollégistaként egy közösség részéve válhatsz, új és hosszan tartó barátságokat köthetsz. Így a szakmai programokon felül táborok, bulik és közösségi klubok széles választéka is színesíti majd egyetemi éveidet, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk!  
    Társadalmi Felelősségvállalás
Számunkra is kiemelten fontos, hogy tagjaink ne csak szakmailag és közösségileg fejlődjenek, hanem a társadalom számára is hasznos, felelős felnőttekké váljanak. Az „Egyetemisták a pénzügyi kultúráért” programunk keretein belül például a középiskolás korú fiataloknak oktatunk pénzügyi ismereteket. Folyamatosan nyitottak vagyunk a társadalmi kihívásokra, legyen szó anyaotthon látogatásáról, gyerekekkel sütésről, bármiről, amelyben tagjaink lehetőséget látnak arra, hogy visszaadjanak valamit a társadalomnak.   

  Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet!
 További információért keress bennünket az egyetemi irodánkban (BCE E épület fsz. 10, Diákszervezeti folyosó), a honlapunkon, e-mailen vagy Facebook-on!

 fakt.org.hu
fakt@uni-corvinus.hu

Vezetőségi tagok

Tósoki Dániel

Alelnök

Balla Bettina

Marketing teamvezető

Gyöngy Sára

Alelnök

Radics Dorottya

Alelnök

Antal Gergely

Elnök

Elérhetőségeink

1093 Budapest, Fővám tér 8. Fsz. E 10. szoba
fakt@fakt.org.hu

Tagjaink