Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete

SOTE
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
24 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A prevenciós munka során iskolákban tartunk órákat, illetve különböző egészségvédelemmel kapcsolatos rendezvényeken, egészségnapokon veszünk részt, ahol szűréseket végzünk, egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanácsokat adunk. A Budapesten 2010/2011-es tanév első félévében több, mint 500 tanórát tartottunk általános- és középiskolákban, illetve részt vettünk olyan rendezvényeken, mint például a HELP kampány mérései, Szívünk Napja vagy AIDS-nap.

Prevenciónk négy szekciója:
  • Reproduktív-egészségügyi prevenció: szexuál- és mentálhigiénés felvilágosítás 
  • Drog-alkohol-dohányzás prevenció
  • Kardiovaszkuláris prevenció
  • Tumor prevenció

Gyermek-egeszségnevelés terén továbbá a Teddy Maci Kórház tevénykedik, aminek célja az óvodás gyerekek félelmének csökkentése az orvosoktól, eljátszott orvosi vizitek segítségével.

A csereszekciónk egy hónapos szakmai és TDK cseregyakorlatokat szervez külföldre, évente átlagosan 20 országba 90 hallgató nyerhet el gyakorlati helyet a világ számos pontjára.A prevenciós munka során iskolákban tartunk órákat, illetve különböző egészségvédelemmel kapcsolatos rendezvényeken, egészségnapokon veszünk részt, ahol szűréseket végzünk, egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanácsokat adunk. A Budapesten 2010/2011-es tanév első félévében több, mint 500 tanórát tartottunk általános- és középiskolákban, illetve részt vettünk olyan rendezvényeken, mint például a HELP kampány mérései, Szívünk Napja vagy AIDS-nap.

Elérhetőségeink

Tagjaink