AEGEE-Budapest

Összes
Budapest
250 tag
Csatlakozz Te is
2004
Alapítás éve
527 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Mi lehet a közös egy finn designerben, egy szlovén fényképészben és egy spanyol közgazdászban? Elsőre talán semmi, de valami mégis: az AEGEE-Spirit – a vágy, hogy beutazd Európát, így fantasztikus élményekkel gazdagodj, és új barátokat szerezhess az út során. Az AEGEE Európa legnagyobb interdiszciplináris nonprofit ifjúsági szervezete. Több, mint 13 000 taggal, közel 200 városban van jelen, Las Palmastól egészen Moszkváig. A szervezet az év folyamán számos csereprogramot, tréninget, konferenciát szervez. Legismertebb projektje a Nyári Egyetem Projekt, ami két hét aktív időtöltést jelent külföldön, nemzetközi közegben. Az AEGEE immáron az EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) hivatalos küldő szervezete is, így segítségünkkel több hónapos önkéntes munkát végezhetsz külföldön.
A nemzetközi lehetőségek mellett változatos helyi szintű programokat is biztosítunk: évközben az érdeklődők három munkacsoport (HR, PR, FR) és különböző témájú projektek munkájába kapcsolódhatnak be, és közösségi programokon vehetnek részt. Emellett félévente kerül megrendezésre a Bevonó tábor és a tagokat fejlesztő szakmai hétvége, a Local Training Course.
Tehát ha szeretnél sokat utazni, különböző kultúrákat megismerni, felejthetetlen élményekkel gazdagodni, és egy nagyszerű, nyitott közösség része lenni, akkor nálunk a helyed!
Ha érdekel az AEGEE, gyere el szeptemberben az egyik infóestünkre, keress meg minket az infópultunknál, vagy írj nekünk valamelyik elérhetőségünkre, ahol minden kérdésedre szívesen válaszolunk!

Elérhetőségeink

1093, Budapest Fővám tér 8.
info@aegee-budapest.hu

Tagjaink