ESTIEM LG Budapest

BME
Budapest
31 tag
Csatlakozz Te is
1993
Alapítás éve
89 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Az európai műszaki menedzserek szervezete, az ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) 1990-ben azzal a céllal alakult, hogy elősegítse a kontinens műszaki menedzser hallgatói és ipari intézményei közötti kommunikációt és együttműködést. Ma az ESTIEM egy egész Európára kiterjedő intézmény, amely 65 helyi képviseletén keresztül 25 ország 45 ezer hallgatóját egyesíti. 

Nemzetközi konferenciák, diákcserék, esettanulmány-versenyek és szemináriumok szervezésével tesszük az ESTIEM-et egyedivé: nemcsak széleskörű tapasztalatok fórumává, de egy olyan országokat összekötő vállalkozássá is, ahol az újító szellemiség a folyamatos szervezeti fejlődés kulcsa. Tiszteletben tartjuk egymás kulturális hátterét, és igyekszünk tanulni a különbözőségekből – erre a biztos alapra építjük azokat a határokon átívelő kapcsolatokat, amik a szervezetet működtetik. 

Bár úgy tűnhet, hogy a mindezekbe fektetett munka mellett eltörpül a vele járó haszon, az ESTIEM mégis jóval több, mint egy jó pont az ember életrajzában: országhatárokon átívelő barátságok, Európa kulturális sokszínűségének íze, felelősségvállalás, értékes élmények és hasznos szakmai tapasztalatok. – És mellesleg rengeteg szórakozás!

Ahogy az életnek, úgy az ESTIEMnek is számos arca van. A tagoknak az LG-ken kívül lehetőségük van Central Estiem szinten is tevékenykedni, csatlakozhatnak bizottságokhoz, nemzetközi projektekhez, valamint új kezdeményezeket is indíthatnak. Ezen felül az évente megrendezett több mint 80 rendezvény biztosítja, hogy a tagok bejárhassák Európa legkölünbözőbb részeit és átélhessék az igazi ESTIEM Spiritet: a mottónk: Work Hard, Party Hard”

Elérhetőségeink

Budapest, 1117, Műegyetem rkp. 3-9.
estiembpbme@gmail.com

Tagjaink

Judit Jobbágy

Cilu Varga

Balázs Bozsolik
Elnök