PSZK Szakkollégium

BGF - PSZK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
2010
Alapítás éve
27 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A kari szervezet megalapításának célja, hogy a Hallgatóknak lehetőségük legyen mélyebb ismereteket szerezni a választott szakma tudományos területein.

További cél, hogy azokat a kompetenciákat is fejleszteni tudják, amelyek az üzleti életben nélkülözhetetlenek, és a munkaadók elvárásai között szerepelnek.

A Szakkollégium Tagjai minden szemeszterben tantárgyat/tantárgyakat szerveznek, amelyek a kar többi diákja számára is elérhetők. Ezen tantárgyakat olyan témakörökben hirdetjük meg, amelyek témája igényként merül fel a hallgatóság körében. A tantárgyakon kívül a Tagok különböző tréningeket, kurzusokat, esettanulmányi versenyeket szerveznek, amelyek többsége szintén elérhető az összes kari Hallgatónak.

A Szakkollégium Tagjai törekednek a közösségi élet fejlesztésére, ennek érdekében szervezünk csapatépítő tréningeket, tanulmányi kirándulásokat, valamint törekszünk az együttélésre a Bagolyvár kollégiumban.

Tagjaink közé várjuk mindazon - a kar bármely szakán tanuló - Hallgatókat, akik vállalják, hogy aktívan részt vesznek a Szakkollégium tevékenységében, törekszenek céljai megvalósítására.

És akik természetesen büszkék arra, hogy tanulmányaikat a BGF Pénzügyi és Számviteli Karán folytatják és képviselhetik Iskolánkat különböző fórumokon.

Elérhetőségeink

1149 Budapest, Buzogány utca 10-12.
pszkszakkollegium@gmail.com

Tagjaink