Schönherz Design Studio

BME - VIK
Budapest
8 tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
43 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A Simonyi legfiatalabb, de annál lelkesebb köre vagyunk. Célunk, hogy ne csak szép, hanem használható web, mobil illetve desktop alkalmazásokat készítsünk. Körtagként igazi Photoshop guruvá válhatsz, és azt is megtanulhatod, hogyan tervezz felhasználóbarát felületet.Alapvetően usability-vel és grafikával foglalkozunk, de egyre inkább nyitunk a design többi izgalmas területe felé is.

Hogy ez mit is takar pontosan?

Usability: felülettervezés, wireframe, felhasználói élmény javítása, interaction design
Design: raszter- és vektorgrafika (Photoshop, Illustrator, Gimp, Inkscape), mobil design, logók, tipográfia
Nyomtatott média: InDesign
3D: 3Ds Max, Maya, Blender

Mivel kereshetsz minket?

Ne csak webdesignra gondolj! Bármilyen designnal, arculattervezéssel kapcsolatos kérdéssel és feladattal fordulj hozzánk bizalommal, legyen az egy weboldal, egy mobil alkalmazás vagy egy plakát megtervezése.
Akkor is bátran fordulj hozzánk, ha elkészült, vagy folyamatban levő munkáddal kapcsolatban segítségre van szükséged, vagy csak érdekel a véleményünk.

Hogyan csatlakozhatok?

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, gyere el az egyik workshopunkra! Minden workshopot egy izgalmas előadással kezdünk, ezt követően pedig közös munka következik. Egy ilyen alkalommal nemcsak kipróbálhatod magad, hanem megismerkedhetsz a körtagokkal és bepillantást nyerhetsz a kör működésébe is. Hosszabb távon a dolgok menete szerint mielőtt felvételizel, fél évig újoncként kell aktív munkát végezned.

Elérhetőségeink

1117 BUDAPEST, IRINYI J. ÚT 42.
-
der.kristof@simonyi.bme.hu

Tagjaink