AIR

BCE - GTK
Budapest
40 tag
Csatlakozz Te is
1990
Alapítás éve
95 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Az Association for International Relations (AIR) diákszervezet az IWCO (International Week Coordinating Organization) nemzetközi szervezetnek az egyetlen magyar tagja, amely 1990 óta működik.

Szervezetünk fő tevékenysége az Áprilisban és Májusban megrendezésre kerülő Budapest Nemzetközi Hét lebonyolítása. Ennek keretében a 24 európai és ázsiai IWCO tagszervezet által jelölt körülbelül 20 külföldi diákot látjuk vendégül 7-10 napra Magyarországon. Célunk, hogy megismertessük velük országunk kultúráját és gazdaságát. Vidéki kiránduláson, vállalati partnereinkkel szervezett gyár vagy irodalátogatásokon, workshopokon, Corvinus egyetemi napon, borkóstoláson, városnézésen... ismerkedhetnek meg Magyarországgal, egyetemünkkel, a magyar üzleti és diákélettel.

Aktív tagjainknak ezt követően lehetőségük van részt venni az IWCO másik 24 tagja által szerte a világon megszervezett nemzetközi heteken. Ezek fontos előnye az, hogy a részt vevő diákoknak csak az utazás költségeit kell fizetniük, megérkezésüket követően a szállás, étkezések, utazás és a programok költségeit a helyi tagszervezet állja.

Elérhetőségeink

Tagjaink

Csanád Beleznai
Elnök