Zielinski Szerkezetépítő Tagozat

BME - ÉPK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
12 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A félév során többek közt szakmai tanulmányutak szervezésével lehetőséget biztosítunk a kar bármely hallgatója számára, hogy igazán a bőrén érezze a szakmát. Ezek során egyszerű(kisebb építkezések, bontások), rendszeres (például Metro4 és hajós szakmai tanulmányút) és különleges (óriáslétesítmények és speciális technológiákat használó beruházások) helyszínekre látogatunk el, így bárki kapcsolatba léphet az építőipar képviselőivel, érdekes háttér információkat kaphat, vagy akár munkát szerezhet tőlük.

  
A szakmai programokon túl a tagozat csapatépítő és egyéb témájú tréningek szervezésével képzi saját tagjait. Közülünk kerülnek ki továbbá az évente megrendezett Hídépítő versenyszervezői, amely már több mint egy évtizede ad bizonyítási lehetőséget az igazán tehetséges hallgatóknak.

A szintén évente megrendezésre kerülő Építőmérnöki Szakmai Hét keretein belül a tagok nagy népszerűségű előadásokat és szakmai tanulmányutakat szerveznek, így téve színvonalassá az egy hetes rendezvénysorozatot. Mindezen felül évente legalább egy alkalommal meghirdetünk nemzetközi programokat is (például Ausztriába, Erdélybe, stb.), hogy az arra fogékonyak soha nem látott építőmérnöki létesítményekkel ébreszthessék fel a tanulmányok során beszürkült fantáziájukat.

Ha már az oviban is imádtál a homokozóban alagúthálózatot fúrni és megszakadt a szíved, ha az ovis társaid ledöntötték a saját kis Burj Khalifádat, akkor bátran gyere el a gyűlésünkre és próbáld ki, milyen érzés egy lépéssel közelebb kerülni a szakmához!Gyűléseinket minden szerdán 19.00 órától tartjuk a Vásárhelyi Pál Kollégium B718-as termében. Szeretettel vár egy nagyszerű csapat!

Elérhetőségeink

+36 70 260 85 90
szathy65@gmail.com

Tagjaink