Liska Tibor Szakkollégium

BME - GTK
Budapest
90 tag
Csatlakozz Te is
2007
Alapítás éve
207 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Szakkollégiumunk három pólusú. Egyrészt biztosítja tagjainak szakmai fejlődését egy kidolgozott szakkollégiumi életút mentén, melyben a szekciórendszerig való eléréskor négy nagyobb terület közül választhatnak a tagok: pénzügy, marketing, üzleti, illetve elemző területen szerezhetnek olyan többlettudást, melyet az egyetemi tanórákon való részvétellel önmagában nem. 

A szakmai fejlődésen túl nagyon fontosnak tartjuk egy összetartó közösség kiépítését, ahol a tagok nem csak szakmai programokon egymás mellett ülő emberek, hanem szeretik és tisztelik egymást, mindegyikükben megvan a tenni akarás, és hajtják egymást előre. Természetesen számos program segíti az új tagok integrálódását, közös csapatépítésekkel, kulturális programokkal, tanulással és bulizással, táborokkal, együtt keléssel és együtt fekvéssel alakul ki egy olyan társaság, melynek öröm részese lenni.

A harmadik pillért nagyobb projektjeink szervezései adják. Ezek több hónapot átölelő folyamatot jelentenek, melyek során számos rendezvényszervező és egyéb menedzsment készséget sajátíthatnak el és gyakorolhatnak a szervezők élesben, hiszen rajtuk múlik a rendezvények sikeressége, melyeket sokszor nem csak a Karról, hanem az egész országból látogatnak. 

Ezek mentén alakul a szakkollégium élete, ami minden év szeptemberében 6. oktatási hetéig bezárólag várja az érdeklődőket, akik tagjelöltként nekivágnának a felvételinek. A szakmai rendszerről, a közösségről, a projektekről és a jelentkezés menetéről is találhatók külön menüpontok a honlapon.

Elérhetőségeink

1117 Budapest, Dombóvári út 3.
info@ltsz.hu

Tagjaink

Edit Verasztó
Marketingvezető
Marcell Bozsik
Alelnök
Janka Egyed

Izabella Máthé

Zsófia Papp
Szakmai vezető
Nóra Viola

Edit Szalay
PR-vezető
Zsuzsanna Szondy
Alelnök
Ábrahám Dóra
PR csapattag