Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Szent-Györgyi Albert Szakkollégium ismertetője és eseményei

Szent-Györgyi Albert Szakkollégium

BME
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
793 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium a Műegyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának diákszervezete. Szakkollégiumunk a kar oktatási tevékenységét mintegy kiegészítve a hallgatók szakmai fejlődését segíti az egyetem terheit nehezen viselő diákok felzárkóztatásával, valamint érdekes, a hallgatók látókörét szélesítő előadások szervezésével. A tartalmas kikapcsolódásra pedig kulturális programjaink szolgálnak.

Programszervező munkacsoportunk előadások, vitaestek, konferenciák, illetve egyéb szakmai programok szervezésével, a tudományos rendezvényekről történő tájékoztatással, labor- gyár- és reaktorlátogatásokkal, valamint tanulmányi versenyekkel segíti a tudomány népszerűsítését. Kulturális programok szervezésével pedig a kellemes kikapcsolódást biztosítja.

Közösségi munkacsoportunk a közösségünk építése mellett belső programokat, illetve továbbképzéseket tesz elérhetővé a Szakkollégisták számára.

Gazdasági és Jogi munkacsoport képviseli a Szakkollégiumot a Hatóságok felé, emellett nagy felelősséggel intézi pénzügyeinket.

Az 
Oktatási és kapcsolatok munkacsoport a Kar arra rászoruló hallgatóinak felzárkóztatásával, oktatási segédanyagok készítésével vesz részt a Kar oktatásában. Koordinálja a tutor-rendszert. A munkacsoport feladata még a kapcsolattartás más szervezetekkel, illetve a Szakkollégium programjainak hirdetése plakátok, illetve a honlap segítségével.

Elérhetőségeink

1111 Budapest, Szent Gellért tér 4.

Tagjaink