Zielinski Földmérő Tagozat

BME - ÉMK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
6 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Fő célunk, hogy az egyetem nyújtotta magas színvonalú elméleti képzés mellett biztosítsuk az azt kiegészítő szélesebb körű, gyakorlatorientált szakmai ismeretek elsajátítását.
Tagozatunk a Zielinski Szilárd Szakkollégium 2004-es megalapulása óta, ennek a szakmai csoportnak képzi az egyik tagozatát.
A tagozat tevékenységi körébe tartoznak a szakmai tanulmányutak, előadások, továbbá szakmai programok szervezése. A tanulmányutak szervezésénél törekszünk a változatosságra, igyekszünk minél több helyre szervezni a programokat.
A különféle túrák mellett a tagozat minden évben ellátogat a Velencei-hegység délkeleti részén elterülő Nadapra, egy több napos kirándulás keretein belül. Már hagyománynak számít, hogy ilyenkor megnézzük a település mellett, egy gránitsziklán található Szintezési Ősjegyet.
Szintén minden évben megrendezésre kerül a Földmérő Szakest. A rendezvényt a diplomázó évfolyam, illetve minden diplomázó hallgató tiszteletére tartjuk, de mellettük örömmel látjuk és számítunk az alsóbb éves hallgatók megjelenésére is.

Elérhetőségeink

feltoltes@alatt.hu

Tagjaink