Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Kir-Dev ismertetője és eseményei

Kir-Dev

BME - VIK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
2001
Alapítás éve
209 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A Simonyi Károly Szakkolégium tagja.

A Kir-Dev kör, vagyis a Kollégiumi Információs Rendszer Fejlesztői a BME VIK hallgatóiból álló webfejlesztő csapat. Feladatunk a Villanykar hallgatói számára hasznos webes alkalmazások készítése és üzemeletetése.

A kör 2001-ben alakult, azóta foglalkozunk különféle webes technológiák alkalmazásával és oktatásával. A fő tevékenységünk a Villanykari Információs Rendszer folyamatos fejlesztése és karbantartása. Ez a rendszer már több generációt is megélt az aktív körtagoknak köszönhetően. Sok változáson ment át az idő múlásával. Jelenleg ezen az alkalmazáson keresztül folyik a kar közösségi pontozása. A felhasználók száma eléri a 7000-et és több mint 10 évre visszamenőleg tartalmaz információkat a kar közösségi életéről.

A kör által készített minden alkalmazás nyílt forráskódú, ez a fejlesztőeszközeink kiválasztásánál is fő szempont. A leggyakrabban használt technológiáink közé tartozik a JavaEE, RubyOnRails, és az OpenAM.

Elérhetőségeink

Irinyi J. út 42., Budapest, Hungary

Tagjaink