Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete ismertetője és eseményei

Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete

Összes
Budapest
33 tag
Csatlakozz Te is
2001
Alapítás éve
80 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Az FDE (Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete) sok szakmai diákszervezetet magában foglaló, 10 éve indított kezdeményezés. Ernyőszervezetként kiemelkedően közhasznú státusszal politikamentes, nem profitorientált egyesületként működik az országban. Tagszervezetein keresztül ott van valamennyi felsőoktatási intézményben a műszaki, közgazdasági, orvosi, jogi, kutatói szakterületeken egyaránt. Az FDE tagszervezetei révén ma a magyar felsőoktatás vezető ernyőszervezete, amely komoly nemzetközi, gazdasági és társadalmi kapcsolatrendszerrel rendelkezik.

Célunk, hogy az egyetemi képzést kiegészítő tevékenységünkkel segítsünk a szakmai diákszervezeteknek működésük hatékonyságának növelésében, érdekképviseletükben, illetve a hallgatóknak képességeik-, készségeik fejlesztésében, a naprakész szakmai tudás megszerzésében, a nemzetközi értékrendek elsajátításában. Végső soron ezzel hazánk gazdasági fejlődését, a nemzetközi megértést és együttműködést segítjük.

Vezetőségi tagok

Csonka Sarolta

Elnök

Dávid Judit

Tagszervezetekért felelős Alelnök

Patai Noémi

Külügyi Kapcsolatokértfelelős Alelnök

Varga Valéria

Képzésért és Rendezvényekért felelős Alelnök

Szabó Bálint

Pénzügyekért és Vállalati Kapcsolatokért felelős Alelnök

Elérhetőségeink

1081 Budapest, Népszínház u. 8.

Tagjaink