Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Heller Farkas Szakkollégium ismertetője és eseményei

Heller Farkas Szakkollégium

BCE
Budapest
60 tag
Csatlakozz Te is
1996
Alapítás éve
1103 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Az 1996-ban alakult közel 50 fős Heller Farkas Szakkollégium a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE, korábban: Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem) egyik sikeres és elismert diákszervezete. Több mint tizenöt éves története során neve országos szinten ismert lett a pénzügyi szféra szereplői között. A szakkollégium egy szakmai alapon szerveződő közösségből bontakozott ki, amely közösség a mai napig autonóm szervezetként működik.
A Heller Farkas Szakkollégium célkitűzései a következők:

  • Az angolszász college-ok és a híres magyar szakkollégiumok legjobb hagyományainak és szellemiségének őrzése, ezen tradíciók ötvözése. Ehhez kapcsolódóan egy új szervezeti forma létrehozása, amely lehetőséget teremt a Budapesti Corvinus Egyetemen folyó szakmai munka kibővítésére.
  • A közgazdaságtan és más társadalomtudományok iránt érdeklődő fiatalok összegyűjtése, a témával kapcsolatos előadások, kurzusok, tanulmányutak és konferenciák rendezése-szervezése, ezzel kapcsolatos kiadványok megjelentetése, a tagok számára szakmai gyakorlat, ösztöndíj, illetve az ehhez szükséges tárgyi feltételek biztosítása.
  • A magyar értelmiség számára elengedhetetlen széles látókör, tájékozottság és kulturáltság eléréséhez szükséges feltételek megteremtése.
  • Egy, az egyetem elvégzése után is összetartó, összejáró, egymást segítő baráti társaság kialakítása.
  • Más szakkollégiumokkal, szakmai szervezetekkel való kapcsolatfelvétel, együttműködés.

Elérhetőségeink

Budapesti Corvinus Egyetem, 1093 Budapest, Fővám tér 8., F22-es iroda
+36 1 482 5108

Tagjaink

Timea Lilla Hegedus

Bardóczy Levente
Szakmai Team tag
Borsos András

Réka Evelin Varga
Rekrutációs Team vezető
Boros Dorottya
Pénzügyi vezető
Virágh Tímea
Elnök
Pap Iván
Tag
Pereczes János