Heller Farkas Szakkollégium

BCE
Budapest
60 tag
Csatlakozz Te is
1996
Alapítás éve
138 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Az 1996-ban alakult közel 50 fős Heller Farkas Szakkollégium a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE, korábban: Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem) egyik sikeres és elismert diákszervezete. Több mint tizenöt éves története során neve országos szinten ismert lett a pénzügyi szféra szereplői között. A szakkollégium egy szakmai alapon szerveződő közösségből bontakozott ki, amely közösség a mai napig autonóm szervezetként működik.
A Heller Farkas Szakkollégium célkitűzései a következők:

  • Az angolszász college-ok és a híres magyar szakkollégiumok legjobb hagyományainak és szellemiségének őrzése, ezen tradíciók ötvözése. Ehhez kapcsolódóan egy új szervezeti forma létrehozása, amely lehetőséget teremt a Budapesti Corvinus Egyetemen folyó szakmai munka kibővítésére.
  • A közgazdaságtan és más társadalomtudományok iránt érdeklődő fiatalok összegyűjtése, a témával kapcsolatos előadások, kurzusok, tanulmányutak és konferenciák rendezése-szervezése, ezzel kapcsolatos kiadványok megjelentetése, a tagok számára szakmai gyakorlat, ösztöndíj, illetve az ehhez szükséges tárgyi feltételek biztosítása.
  • A magyar értelmiség számára elengedhetetlen széles látókör, tájékozottság és kulturáltság eléréséhez szükséges feltételek megteremtése.
  • Egy, az egyetem elvégzése után is összetartó, összejáró, egymást segítő baráti társaság kialakítása.
  • Más szakkollégiumokkal, szakmai szervezetekkel való kapcsolatfelvétel, együttműködés.

Elérhetőségeink

Budapesti Corvinus Egyetem, 1093 Budapest, Fővám tér 8., F22-es iroda
+36 1 482 5108
heller@heller.uni-corvinus.hu

Tagjaink

Timea Lilla Hegedus

Bardóczy Levente
Szakmai Team tag
Borsos András

Réka Evelin Varga
Rekrutációs Team vezető
Boros Dorottya
Pénzügyi vezető
Virágh Tímea
Elnök
Pap Iván
Tag
Pereczes János