KDSZ - Közgazdászok a Közpolitikában

BCE
Budapest
56 tag
Csatlakozz Te is
2011
Alapítás éve
133 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A KDSZ küldetése olyan szakember-gárda kinevelése, akik tájékozottak a gazdaságpolitikai, közpénzügyi és különböző szakpolitikai kérdésekben, képesek az önálló, objektív tényeken és szakmai érveken alapuló elemzésre és döntéshozatalra, s munkájukat etikai szempontok figyelembevételével felelősségteljesen végzik.

Célunk egy olyan “műhely” létrehozása a Budapesti Corvinus Egyetemen, amely kiindulópontja lehet a következő generáció közgazdasági és közpolitikai szakembereinek. Ennek érdekében minden lehetőséget meg kívánunk adni tagjaink számára ahhoz, hogy az egyetemi oktatás kiegészítéseként mind az elmélet, mind a gyakorlat terén kiemelkedő tudástöbblettel vértezzék fel magukat, s közösségünkben értékes személyes és szakmai kapcsolatokra tegyenek szert.

Munkánk során közös értéknek tekintjük a tudományos és szakmai érveken alapuló párbeszédet, az etikus magatartást és munkavégzést, s a társadalmi problémákra felelősségteljesen, erkölcsi integritásunkat megőrizve, megoldás-orientáltan tekintünk.

Ha szeretnél Te is közösségünkbe tartozni, csatlakozz hozzánk!

Légy Te is KDSZ-es! Légy valóban közgazdász!

Vezetőségi tagok

Asztalos András

Elnök

Elérhetőségeink

1093 Budapest, Fővám tér 8
+36704180963
mail.kdsz@gmail.com

Tagjaink

Asztalos András
Elnök