Zielinski Mérnökműhely tagozat

BME - ÉMK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
1994
Alapítás éve
9 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A mérnökműhely a BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium informatikai tagozata, így legfőbb célunk, hogy megismerd , és megtanuld használni az építőmérnöki gyakorlatban gyakran használatos tervezőszoftvereket, úgy mint az Axis-t, az AutoCAD-et a MathCAD-et, a Nemetschek Allplan-t, vagy egyéb szoftvereket. Az oktatásokat kezdő szinten mi magunk tartjuk, haladó tanfolyamok esetén azonban profi oktatók segítik a munkánkat.

A szoftverek oktatásán kívül „építős” nyomtatószalonként is üzemelünk, ahol az ügyeleti időnkben fénymásolhatsz, nyomtathatsz, scannelhetsz, vagy akár több méter hosszú tervrajzokat is plottoltathatsz.

További tevékenységünk, hogy projektort, és vetítő vásznat kölcsönzünk a kari eseményekhez, ezzel is hozzájárulunk a kollégium, szakmai, és kulturális, eseményeihez.

Körhelységünk a Vásárhelyi Pál Kollégium A 219-es termében található. Ügyeleti időben bátran gyere be hozzánk házit nyomtatni, házit rajzolni, segítséget kérni, vagy akár csak internetezni. Állunk a rendelkezésedre.

Elérhetőségeink

Kruspér utca 2-4., Budapest 1111
mmhely@gmail.com

Tagjaink