Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Zielinski Mérnökműhely tagozat ismertetője és eseményei

Zielinski Mérnökműhely tagozat

BME - ÉMK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
1994
Alapítás éve
269 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A mérnökműhely a BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium informatikai tagozata, így legfőbb célunk, hogy megismerd , és megtanuld használni az építőmérnöki gyakorlatban gyakran használatos tervezőszoftvereket, úgy mint az Axis-t, az AutoCAD-et a MathCAD-et, a Nemetschek Allplan-t, vagy egyéb szoftvereket. Az oktatásokat kezdő szinten mi magunk tartjuk, haladó tanfolyamok esetén azonban profi oktatók segítik a munkánkat.

A szoftverek oktatásán kívül „építős” nyomtatószalonként is üzemelünk, ahol az ügyeleti időnkben fénymásolhatsz, nyomtathatsz, scannelhetsz, vagy akár több méter hosszú tervrajzokat is plottoltathatsz.

További tevékenységünk, hogy projektort, és vetítő vásznat kölcsönzünk a kari eseményekhez, ezzel is hozzájárulunk a kollégium, szakmai, és kulturális, eseményeihez.

Körhelységünk a Vásárhelyi Pál Kollégium A 219-es termében található. Ügyeleti időben bátran gyere be hozzánk házit nyomtatni, házit rajzolni, segítséget kérni, vagy akár csak internetezni. Állunk a rendelkezésedre.

Elérhetőségeink

Kruspér utca 2-4., Budapest 1111

Tagjaink