Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] BME Management Szakkollégium (MSZK) ismertetője és eseményei

BME Management Szakkollégium (MSZK)

BME
Budapest
50 tag
Csatlakozz Te is
1986
Alapítás éve
1818 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A BME MANAGEMENT SZAKKOLLÉGIUM (MSZK) egy olyan önálló, nonprofit, független szervezet, mely lehetővé teszi tagjai és a budapesti mérnök és közgazdász hallgatói számára a menedzsment- és vezetői ismeretek átlagon felüli elsajátítását és ezeknek gyakorlatban, projektjeinkben való alkalmazásával a tapasztalatszerzést.
Célunk, hogy minőségi szolgáltatásainkkal elősegítsük a hallgatók szakmai és személyes fejlődését, és mindehhez egy értékes csapatot biztosítsunk. Törekszünk arra, hogy ez a tudás ne csak karrierjüknek adjon biztos alapot, hanem egész életüket sikeressé tegye.

1986-ban alakult öntevékeny diákszervezetünk nem a szó hagyományos értelmében vett szakkollégium. Leadership Playground koncepciónk (mely 2010-ben helyet kapott a Kairos Society new york-i konferenciáján a világ 100 leginnovatívabb üzleti ötlete között) képezi egyedülálló képzési rendszerünk alapját, melynek célja szakterülettől függetlenül átadni a jó vezetők számára elengedhetetlen tudást. Mindezt elméleti tudást nyújtó képzéseink, készségfejlesztő kurzusaink és tréningjeink, továbbá az elsajátított tudás gyakorlati alkalmazásának lehetősége biztosítja. Széleskörű tevékenységünk ideális terep a menedzsment bármely területének közelebbi megismeréséhez. A területek vezetői nagy felelősséggel és széles döntési jogkörrel rendelkeznek, így megtapasztalhatják, hogy milyen egy csapat élén, adott erőforrásokból gazdálkodva elérni a kitűzött célokat. Hasonló gyakorlati tudásra tehetnek szert projektvezetőink is, akik a szakkollégium által szervezett nagyobb jelentőségű rendezvényekért felelnek.

A gyakorlati tevékenységünk eredményeként számos olyan programot is szervezünk, amelyek bármely egyetemista számára nyitottak:

PROJEKTMENEDZSMENT KLUBDÉLUTÁN (PRO Klub): A BME Híradástechnikai Tanszékkel közösen szervezett, havonta megrendezésre kerülő eseménysorozatot célja, hogy az egyetemi hallgatók olyan szakemberekkel ismerkedhessenek meg, akik a menedzsment és a projektmenedzsment területéről sikereiknek és tapasztalataiknak köszönhetően hiteles képet tudnak nyújtani.

ESET: A program célja egy olyan esettanulmányi verseny megrendezése, amely kezdők és haladók számára is kihívást jelent. Versenyeinket megelőzi egy felkészítő képzés, amelynek során a résztvevők megismerkedhetnek az esetmegoldással, annak alapvető vagy haladó eszközeivel, ezáltal hasznos felkészítést biztosít a versenyen való részvételre.

SZAKMARATHON: A 2008 óta megrendezett program célja, hogy az egyetemi hallgatóság számára valódi szakmai párbeszédet biztosítson az üzleti élet különböző területein már bizonyított szakemberekkel. Igyekszünk minden évben a hallgatókat legjobban érdeklő aktuális témát megválasztani, így az elmúlt két évben a startupok világát és Budapest dinamikusan fejlődő oldalait (közlekedés, innovatív és zöld irodák, gasztronómia és szórakozás) helyeztük középpontba.

MENEDZSMENT AKADÉMIA: 1989 óta évente megrendezett nyári, szakmai táborunk célja, hogy a résztvevők számára közösségi élményt nyújtson, miközben fejleszti őket a menedzsment- és vezetéstudomány területén. Az utóbbi két évben a tábor ötletgazdák és a startup világ iránt érdeklődők számára nyújtott lehetőséget arra, hogy csapatban kidolgozzanak és validáljanak egy ötletet.

Elérhetőségeink

1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3. ("K" épület) 3. emelet 84.
+36-1-463-1095

Tagjaink

Tooth Gabriella
Aktív Senior
Kósik Dániel
Tag
Mihály Sáróy
Vezetőség Operatív Támogató
Laura Sipos
Tagjelölt
Katalin Julianna Kolumbán
Marketing vezető
Réka Oswald
Tagjelölt
Dalma Presing
Gazdasági vezető
Bálint Sinkovics
PR Vezető
Ákos Tari
Tag
Barbara Fischer
Tagjelölt
Timi Müller
INNOversitas 2015 projektvezető
Osvát Dániel
Tagjelölt
Nedda Nagy
Szakmai vezető
Edina Sóti
Operatív vezető
Róbert Radnai
Tagjelölt
Vályi Nagy Erzsi
Tagjelölt
Krisztián Körmendi
Tagjelölt
Bernadett Engi
Szakmarathon 2015 projektvezető
Péter Rajnai
Tagjelölt
Camila Fogarassy
Elnök
Zsombor Szénási
Tag