Management Szakkollégium - Tájékoztató Est

BME, K épület, 3. emelet 84-es terem (MSZK iroda)
Budapest
2014
szeptember 15.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

GYERE EL TÁJÉKOZTATÓ ESTJEINK EGYIKÉRE ÉS KÉRDEZZ BÁTRAN!

Érdeklődsz a menedzsment, a vezetéstudomány és a startup világ iránt? Felmerültek benned kérdések a felvételivel kapcsolatban? Akkor gyere el Tájestjeink egyikére!
MIKOR?
  • 09.15., hétfő 17:00 
  • 09.22., hétfő 19:00

HOL?
BME, K épület, 3. emelet 84-es terem (MSZK iroda)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az MSZK-ban a menedzsment, a vezetéstudomány és a startup világ legfontosabb témaköreiről tanulunk neves szakemberek segítségével, kiscsoportos beszélgetéseken és esettanulmány-
megoldáson keresztül. Emellett készségfejlesztő kurzusok és tréningek keretében dolgozunk például a kommunikációs és prezentációs készségeinken, illetve idő- és feladatmenedzsmentünkön.

A tanulás nálunk nem ér véget a kurzusokkal: gyakorlatban is alkalmazzuk azokat, hónapokon át tartó, több száz hallgatót érintő projektjeinkben.

Az MSZK-ban kipróbálhatod magad MARKETING, GAZDASÁGI, PR, OPERATÍV, SZAKMAI és TEHETSÉGGONDOZÁSI területen, és ebben segítenek neked a már tapasztalt, a szakmában elhelyezkedő seniorjaink.

Persze amellett, hogy lelkesen dolgozunk, hogy elérjük céljainkat, szakmailag fejlődjünk és tapasztaljunk mindig jut időnk arra is, hogy színházba menjünk, csapjunk egy kerti partit, vagy csak egyszerűen kiüljünk borozgatni a Gellért térre.

JELENTKEZÉS: http://www.mszk.bme.hu/felveteli

http://www.facebook.com/MSZKofficial

Csatlakozz eseményünkhöz, ha szeretnél részt venni a Tájékoztató Estjeinken!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME, K épület, 3. emelet 84-es terem (MSZK iroda)
Budapest, Műegyetem rakpart 3-9

Hozzászólások