PRO Klub előadássorozat

BME I ÉPÜLET IB110
Budapest
2014
szeptember 25.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

Benda László: Világkörüli sztorik egy újságíró tollából

Benda László:
Évtizedeken át az MRT rádió és  televízió vezető munkatársa, riporter, főszerkesztő, külpolitikai szakújságíró. A Panoráma törzsgárdatagja, a 30 perc alatt a Föld körül és VilágKép című műsorok alapító szerkesztője. Pulitzer-emlékdíj, Prima-díj, Cannes-i  és Monte Carlo-i Nemzetközi Fesztivál dobogósa, nemzetközi fesztiválok zsűritagja. Könyvek, tanulmányok, szerzője – kiváltképp a Távol-Keletről. Közgazdász egyetemi doktor, egyetemi - főiskolai kurzusok magántanára.

A BME Management Szakkollégium (MSZK), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya (TIPIK) és a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék közösen hívta életre a PROjektmenedzsment Klubdélután (PRO Klub) eseménysorozatot. Ennek célja, hogy az egyetemi hallgatók olyan – a szakterületen elismert és kiemelkedő – szakemberekkel ismerkedjenek meg, akik a menedzsment és a projektmenedzsment területéről sikereiknek és tapasztalataiknak köszönhetően hiteles képet tudnak nyújtani.

A klubdélután jelleget az adja programjainknak, hogy nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a résztvevőink minél nagyobb mértékű interakcióba léphessenek a meghívott szakemberekkel. Célunk, hogy ne csak egy egyoldalú előadást hallhassunk, hanem véleményeket, válaszokat, vitákat, tehát párbeszédeket, ahol szakemberek, és a szakma iránt érdeklődő nagy potenciállal rendelkező hallgatók egyenrangú felekként vitathatnak meg egy-egy témát.Ennek érdekében alakítottuk ki programunkat úgy, hogy az első egy órában fejtheti ki meghívott szakemberünk véleményét, amelyet egy általunk moderált fél órás kérdezz-felelek követ, ezt pedig igény szerint kötetlen beszélgetéssel zárjuk.

A program fővédnöke, a BME Management Szakkollégium támogatója, akinek köszönhetjük az ötletet és a lehetőséget, hogy 2009 ősze óta szervezhetünk PRO Klubot: Dr. Prónay Gábor, címzetes docens, a BME óraadója
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME I ÉPÜLET IB110
Budapest, Magyar tudósok körútja 2

Hozzászólások