Fiatalok az Élet Küszöbén (FÉK)

Összes
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
21 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A FIATALOK AZ ÉLET KÜSZÖBÉN program EGYETEMI DIÁKSZERVEZETE közel húsz éve tekinti feladatának, hogy segítse az egyetemistákat és főiskolásokat életük sok olyan területén, melyeket a szakmai képzést előtérbe helyező felsőoktatás általában nem hangsúlyoz.

SZERETNÉNK SEGÍTSÉGET NYÚJTANI A DIÁKOKNAK, hogy az egyetemi képzés évei után sikeresek lehessenek mind szakmájukban, mind magánéletükben az olyan területeken, mint pl. a jellem, kapcsolatok, vagy a csapatmunka. Mindezt keresztény értékrend mentén tesszük, de nem szükséges értékrendünket magáévá tenni valakinek ahhoz, hogy munkánkból profitálhasson. Előadásokat, konferenciákat, táborokat és más különböző programokat szervezünk az egyetemi képzés kiegészítésére és elősegítésére.

AKKOR A LÉNYEGRE:
A FÉK (Fiatalok az Élet Küszöbén) a világ egyik legnagyobb keresztény diákszervezetének a magyarországi diákköre. FÉK-ben nincsenek tabuk, a téma az ÉLET, ami sokkal tartalmasabb annál, mint amit valaha elképzeltél! Életvezetés, értelmi- és érzelmi intelligencia, kapcsolatok, vezetés a témáink. FÉK-es diáknak lenni jó, semmihez sem fogható! A világ kitágul, és az élet filmje hirtelen szélesvásznon kezd peregni előtted. A FÉK célja, hogy segítse a diákokat az élet legfontosabb területein.

Elérhetőségeink

1116 Bp. Zsurló u. 6.
061-228-0682
tulelocsomag@fek.hu

Tagjaink