Gólyakurzus

Budapesti Corvinus Egyetem, "C" épület
Budapest 1093
2014
október 16.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Gólyák!

A FAKT Szakkollégium 2014 őszén is megh...

Kedves Gólyák!

A FAKT Szakkollégium 2014 őszén is meghirdeti a FAKT Gólyakurzust az érdeklődő első évfolyamosok számára, melynek első alkalmára október 16-án, csütörtökön 17.20-kor kerül sor a C208-as teremben

A Gólyakurzus célja, hogy tájoljon benneteket, az ismeretlen nevű felsőbb éves tantárgyak mezején, bemutassa, hogy a későbbi féléves tárgyak miről fognak szólni, mit várhattok a különböző egyetemi tárgyak hallgatásától.
A kurzust idősebb FAKT-osok tartják a félév során három alkalommal, mely során megbízható forrásból kaphattok értékes tippeket a tárgyakkal és az egyetemi élettel kapcsolatban.

Az első alkalommal átvesszük a pénzteremtés elméletét. Ugyanakkor rengeteg aktualitással és monetáris politikával egészítjük ki azt, A későbbi alkalmakon megismerhetitek az esettanulmány megoldás alapjait (rengeteg versenyen jól jön) és foglalkozunk a játékelmélet kérdéseivel is.

A Gólyakurzuson való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni október 12-ig tudtok a golyakurzus@fakt.org.hu címre küldött levéllel.

A kurzuson látókörötök bővítése és a későbbi félévekre vonatkozó felkészülés mellett a FAKT-ot és a FAKT-osokat is jobban megismerhetitek, így minden érdeklődőnek ajánljuk a részvételt!

Üdv,
FAKT Szakkollégium
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapesti Corvinus Egyetem, "C" épület
Budapest 1093, Közraktár utca 4-6.

Hozzászólások