Non-stop Sörmaraton

Budapest belvárosa
Budapest
2014
október 11.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A második Non-stop Sörmaraton során 24 óra alatt nem kevesebb, mint...

A második Non-stop Sörmaraton során 24 óra alatt nem kevesebb, mint 300 vendéglátóhelyen söröznek a megadott szabályok alapján.

Október 11-én összeáll a csapat, hogy megdöntsék a 24 óra leforgása alatt a legtöbb vendéglátóhelyen sörözés Guinness-világrekordját, amit harmadik éve nem sikerült senkinek túlszárnyalnia.

A magyar csapat szombaton reggel 9-kor indulnak el, és a tervek szerint 24 óra alatt, vagyis másnap reggel 9 óráig több mint 300 vendéglátóhelyre térnek be. A szabályok szerint a társaságból legalább egy ember minden kocsmában iszik egy pohár sört (3 dl). Budapest öt-hat kerületét érintik, autót vagy tömegközlekedési eszközöket nem használnak, kizárólag gyalogolnak. Ha túl akarják szárnyalni az aktuális Guinness-világrekordot, és megdönteni a saját nem hivatalos csúcsukat, akkor óránként 12,5 kocsmát kell felkeresniük, 4,8 percenként kell elérniük egy-egy újabb helyre, miközben ebbe az időbe bele kell férnie a gyaloglásnak, az étel-ital elfogyasztásának és a hajnali holtidőknek is.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapest belvárosa
Budapest, 1052 Budapest

Hozzászólások