Májusi Társas-szerepjátékos hétvége, avagy LEN-after az A...

Szervező: ELTE IK HÖK
ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117
2013
május 17.
ELTE - IK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Május harmadik hétvégéjén ismét bevesszük magunkat a Lágymányosi Ca...

Május harmadik hétvégéjén ismét bevesszük magunkat a Lágymányosi Campus Déli tömbjének nagy aulájába (az Arénába), és szabadjára engedjük a bennünk rejlő gyermeket.
Pénteken és szombaton a már jól megszokott módon ismét megrendezésre kerül a Társas-szerepjátékos Hétvége!

A pénteki napon elsősorban társasjátékok lesznek terítéken. Ismét több mint 50 játékkal találkozhattok majd, az egészen egyszerűektől az igazán bonyolultakig.

Szeretettel várunk mindenkit, legyen az egyszeri játékos, vagy tapasztalt stratéga. A pörgős pár perces játékoktól egészen a sok-sok órát felemésztő játékokig mindennel készülünk.

Halomra ölhetitek a szörnyeket a Doomban, építhettek űrhajót a Galaxis Roncsderbiben, vagy megpróbálhatjátok megmenteni Arkham városának lakosságát a teljes pusztulástól a H.P. Lovecraft szülte világban játszódó Rettegés Arkhamban keretein belül.
Természetesen ismét jónéhány felkészült segítő áll majd rendelkezésetekre, hogy ne egyedül kelljen megküzdenetek az olykor 40 oldalas szabálykönyvekkel.

---
A Sárkánytűz-től gambit varázslatos környezetet teremt pénteken MAGIC kártyajátékkal, szombaton pedig MAGUS szerepjátékkal készül, utóbbit a kezdő játékosokért. Neki köszönhetjük a díszletek javát ;)

Éjjel pedig az igazán éber legények és leányok küzdhetnek a szórakoztató órák során a KCSSK által rendelkezésünkre bocsátott helységében.
---

A szombati napon szerepjátékok kerülnek majd előtérbe.
Tapasztalt mesélőink tolmácsolásában ismét epikus kalandok közepébe csöppenhetsz. Kalandozhatsz Ynev lélegzetelállító világában, vagy az éj leple alatt kamatoztathatod a benned rejlő sötét erőket Vampire-ben.

A lista természetesen közel sem teljes. Most is várjuk mesélők jelentkezését, nem csak az előbb említett 2 világban, hanem bármelyikben, amihez csak kedvetek van.
Akkor se riadj vissza, ha még sosem szerepjátszottál, vagy nincs teljes partyd. A helyszínen verbuválódó csapatok általában a legjobbak, és készülünk teljesen kezdőknek szóló mesékkel is.
Ebben a hónapban készülünk számotokra néhány meglepetéssel is. Érdemes lesz tehát az elkövetkező egy hétben vissza-vissza nézni az esemény falára, az új infókat folyamatosan fogjuk megosztani!
Pénteken délben, szombaton pedig reggel 9-kor kezdünk, és épületzárásig játszunk!

--------------

PÉNTEK
Nyitás: 12:00
Zárás: 21:45

Éjjeli móka lesz, helyszín: KCSSK

SZOMBAT - helyszín: KCSSK
Nyitás: 10:00
Zárás: 18:00

Odajutással, részletekkel kapcsolatos elérhetőség:
dobosandras@ikhok.elte.hu
20/251-2373
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Lágymányosi Campus Déli Tömb
Budapest 1117, Pázmány Péter sétány 1/C.

Hozzászólások