Gólyatábor toborzás 2013 ✖ Programfelelős ✖ Őrület

Szervező: BKF HÖK
BKF HÖK
Budapest 1148
2013
május 07.
BKF
Budapest
Free
Miért gyere el?

JELENTKEZÉS MEGHOSSZABBÍTVA!!!!! MÁJUS 24-ig!!!

Drága...

JELENTKEZÉS MEGHOSSZABBÍTVA!!!!! MÁJUS 24-ig!!!

Drága Hallgatók!

A vizsgaidőszak réme egyre közelebb jár hozzánk, ám a Hallgatói Önkormányzat fél szemmel már augusztusra figyel. Ekkor rendezzük ugyanis az idei Gólyatábort, az egyre komolyabb hagyományokkal rendelkező Fónyódligeti Gyermektáborban.
Ahhoz azonban, hogy a gólyák a lehető legtöbb élménytől megrészegülve töltsék el ezt a 4 napot, számos segítőre van szükségünk!

Ha szívesen szerveznél gólyatábort, talpraesett vagy és úgy érzed nélküled nem lenne teljes a gárda, akkor itt a lehetőség, jelentkezz:

✖ PROGRAMFELELŐSNEK ✖

A Programfelelősök jelentik a különböző események szívét! Motiválnak, biztatnak, pontokat osztanak, piát töltenek, regisztrálnak, állomásokat felügyelnek, ruhavárat számolnak, mindent annak érdekében tesznek, hogy a gólyatábor a lehető legjobb legyen!

Ha úgy érzed vezető egyéniség vagy, szívesen segítenél nekünk aktivitások kitalálásában és állomások levezénylésében, ha lelkesedésed töretlen és nyáron is ráérsz, akkor JELENTKEZZ!

Ehhez nem kell mást tenned, mint rögzíteni egy 1 perc hosszúságú videót, feltölteni valahova, majd a linket a jelentkezési formanyomtatvány "Motivációs video" része alá bemásolni! A videóban győzz meg minket arról, miért te vagy a Programfelelősök prototípusa. (A dokumentumban ehhez néhány segítő kérdést találsz.)

Ha esetleg a videó készítése tart Téged vissza attól, hogy jelentkezz PF-nek, akkor ez esetben eltekintünk a videó készítésétől, viszont akkor azt szeretnénk, ha a fenti kérdésekre és támpontokra egy hosszabb motivációs levélben válaszolnál.

Mi már készülünk:
http://www.youtube.com/watch?v=4Y68Ks654eE

Kis ízelítő tavalyról:
http://www.youtube.com/watch?v=8VNCqqLrBKQ

------------------------------
JELENTKEZZ PROGRAMFELELŐSNEK:
http://db.tt/QIeeslts
------------------------------

✖ INFO ✖
A formanyomtatványt kitöltve küld el a
programfelelos@bkfhok.hu email címre

Email tárgya: [GT4 - jelentkezés]
Jelentkezési határidő: május 24.

Casting-napok: május 25 és 30

A jelentkezéseket elbíráljuk, majd a legjobbakat a fenti dátumokra hívhatjuk be egy személyes beszélgetésre. Tehát nem árt, ha rá érsz!
Az első rosta a motivációs levél/videó alapján történik, ezért azt javasoljuk vegyétek komolyan!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BKF HÖK
Budapest 1148, Nagy Lajos király útja 1-9.

Hozzászólások