Őszi Bevonótábor - LBT15

Királyrét
2014
október 03.
BME - GTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Érdeklődő!

Elkezdted az egyetemet - lehet, hogy...

Kedves Érdeklődő!

Elkezdted az egyetemet - lehet, hogy egy hete, lehet, hogy már egy éve - és még nem érzed igazán hogyan lesz ebből a nagy masszából hasznosítható tudás? Hidd el, nem könnyen. De ha szeretnél kicsit előrébb jutni, akkor kínálunk egy lehetőséget:

Liska Tibor Szakkollégium. Azt, hogy ez mit is takar, nem fogjuk tudni röviden leírni. Cserébe megmutatnánk az Őszi Bevonótáborunkban, Királyréten. Ez a hétvége arra lett kitalálva, hogy megismerkedhess a Szakkollégiummal, annak működésével, értékeivel, a tagokkal és azzal, hogy mit is csinálunk mi liskások az év 365 napján.

De, hogy egy kicsit spoilerezzünk, mi is vár Rád:
- teljes ellátás
- szakmai programok és előadás
- játék, játék, ja és talán egy kis játék (ismertek kevésbé, újdonságok annál több)
- ajándék póló
- pihe puha ágyikó, amit remélünk nem sokat fogsz használni, mert lesznek:
- vetélkedők
- bulik
- piapong
- koktélbár!

A tábor díja 11 500 Ft, mely tartalmazza az odautat, a szállást, az étkezést, a pólót és persze az összes kapcsolódó programot.

Jelentkezni a http://www.ltsz.hu/lbt14-jelentkezes/#jelentkezes felületen tudsz szeptember 24. 23:59-ig. Miután ezt megtetted, emailben kapsz infót a tábordíj befizetésének menetéről. Bármilyen kérdésed van, bátran fordulj a szervezőkhöz: bevonotabor@ltsz.hu

Ha szeretnél szakkolis lenni, akkor azért érdemes eljönnöd, ha még bizonytalan vagy és tétovázol, akkor azért, hogy megbizonyosodj. Várunk szeretettel!

Üdvözlettel,
A szervezők
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Királyrét

Hozzászólások