A stílusos álláskeresés protokollja - vendégünk Sélei Ann...

Szervező: Effemine
HVG Állásbörze
Budapest 1146
2013
szeptember 27.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Az Effemine – Egyesület a Fiatal nőkért diákszervezet szeretettel v...

Az Effemine – Egyesület a Fiatal nőkért diákszervezet szeretettel várja a kedves érdeklődőket a HVG Állásbörze keretein belül megszervezett előadására, „A stílusos álláskeresés protokollja" címmel.

Előadó vendégünk: Sélei Annamária

Szakmai pályafutását az ország egyik legismertebb fejvadász és személyzeti tanácsadó cégénél kezdte, majd 7 évig a drogeriemarkt Kft. HR vezetőjeként dolgozott, ahol belső vállalati tréningeket is tartott, így a tréneri munkához már ezidő alatt közel került.
Az SZVT (Szervezés és Vezetési Tudományos Társaság) egykori tagjaként, valamint a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fórumának volt alelnökeként is elsődleges célja volt a tapasztalatok átadása és a vállalatok közötti együttműködés elősegítése.
A Budapesti Kommunikációs Főiskola CSR szakirányának oktatójaként, a vállalatok társadalmi szerepvállalásának elterjesztéséhez és a jövő CSR szakembereinek képzéséhez járul hozzá immár 5. éve.

A szakma legnívósabb lapjának, a HR Magazinnak kkv rovatvezetője volt, valamint az OHE (Országos Humánmenedzsment Egyesület) kkv tagozatát vezette. 2011-től a budapesti Corvinus Egyetem meghívott előadójaként, valamint az Effemine Egyesület mentoraként segíti a fiatal pálykakezdő nőket.

További részletek: http://www.hvgallasborze.hu/hu/programok/tanacsadasok/controller,program/id,801

Az előadás mellett az Effemine egyesület a megszokott érzelmi intelligencia-teszt és stílustanácsadás mellett egy új szolgáltatással, Personal Branding tanácsadással vár minden kedves érdeklődőt a Női Karrier Sarokban a HVG Állásbörze mindkét napján!
http://effemine.hu
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

HVG Állásbörze
Budapest 1146, Dózsa György út 1.

Hozzászólások