PETER KRUDER @ Ötkert - Bulizz úgy, mint Bécsben!

Szervező: Ötkert
Ötkert
Budapest 1051
2013
június 27.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Bécs felrázva, nem keverve – Progresszív dallamok és ízek az Ötkert...

Bécs felrázva, nem keverve – Progresszív dallamok és ízek az Ötkertben

Musik:
PETER KRUDER (G-Stone Recordings, AT)
Crimson (ikz, HU)
Suhaid (Meatmarket, HU)
Grasshop (Hypnosis, HU)
Látvány: Kiégő Izzók

A 2013. június 27-i partin a bécsi hangzás emblematikus alakja, Peter Kruder exkluzív DJ szettel hozza el Budapestre a mindig friss zenei trendektől hangos osztrák főváros hangulatát. A kezdetben trip-hop producerként, majd a Kruder & Dorfmeister duo tagjaként legendás downtempo remixeiről világszerte ismert DJ és zeneszerző 14 éve kóstolgatja a legváltozatosabb elektronikus zenei műfajokat. Célja nem kevesebb, mint hogy minden egyes fellépésével olyan meglepetéseket vonultasson fel, amelyek a jövőbe mutatnak – sőt, képzeletén keresztül el is hozzák azt.

A programot a Kiégő Izzók csapata helyezi inspiráló vizuális környezetbe. Peter Kruder mellett a hazai elektronikus élet meghatározó szereplői vonulnak fel a pult mögött:
Crimson – lemezboltos és a minőségi house zene gyűjtője, ízlésformáló DJ-je,
Suhaid – a budapesti nu-jazz és beatzenei színtér elsőszámú buliszervezője volt az előző évtizedben, számos bécsi ihletésű zeneszerzőt hozott már ide, ma leginkább DJ fellépéseiről nevezetes és
Grasshop – aki a Breakbeat.hu magazin alapítójaként, valamint 10 éves klubsorozatáról és történetmesélő DJ szettjeiről ismert.

A belépés ingyenes!

A zenei élményt Christian Petz, a bécsi konyha reformalakja fűszerezi, aki a Badeschiff Holy-Moly étterme helyett most Budapesten ad ízelítőt a csúcsgasztronómiából. A Michelin-csillagos sztárséf újrafogalmazott ételspecialitásai 2013. június 24. és július 7. között szerepelnek az Ötkert ajánlatában, hogy további érzékszervi élményeken keresztül is közelebb hozzák Bécset.
Az à la carte étlapon az alábbi ételek szerepelnek majd: tatár beefsteak avokádóval, bécsi szelet uborkás burgonyasalátával, tejfölös rétes fehér mákkal, az itallapon pedig a császárfröccs.

További részletek Bécs aktuális zenei- és gasztro programjairól a http://www.wien.info/hu oldalon.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Ötkert
Budapest 1051, Zrínyi u. 4

Hozzászólások