Effemine a HVG Állásbörzén

Szervező: Effemine
HVG Állásbörze
Budapest 1146
2014
szeptember 24.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Az Effemine – Egyesület a Fiatal Nőkért diákszervezet kétnapos prog...

Az Effemine – Egyesület a Fiatal Nőkért diákszervezet kétnapos programmal és szakmai előadással várja a kedves érdeklődőket a HVG Állásbörze Női KarrierSarok pontjánál mind a két napon 10.00 és 18.00 között!

ELŐADÁS

Álommunkahely 100 nap alatt - avagy hogyan legyünk igazán sikeres álláskeresők
Előadó vendégünk: Kovács Krisztina / HP HR igazgató, Effemine mentor /
Előadás időpontja és helyszíne: szeptember 25. 15.35-16.20, Karrierfórum

Gondolkoztál már azon, hogy milyen munkát végeznél legszívesebben? Vagy mindig csodálkozol, ha azt hallod, valaki örömmel megy be az irodába, s nem érted te miért nem érzel így? Akkor itt az ideje megszerezni azt az állást, amire mindig is vágytál!

Az Effemine előadása segít neked abban, hogy saját képességeid felmérése után megtaláld a hozzád legjobban passzoló lehetőséget. Megtudhatod, mire érdemes odafigyelni a megpályázott pozíció kiválasztásánál, hogyan informálódj az adott cégről, hogyan készülj fel a kiválasztási folyamatra és milyen apró jelek árulják el neked, hogy tényleg igazán jól fogod magad érezni. Segítségünkkel tudatos álláskeresővé válhatsz, s egy lépéssel közelebb kerülhetsz a céljaidhoz.


EGÉSZ NAP ZAJLÓ PROGRAMOK

Personal Branding
A megfelelően kiépített személyes márka, a “personal brand” a siker egyik kulcsa. Az énmárka nem más, mint azon várakozások összessége, ami másik fejében él velünk kapcsolatban, ami megkülönböztet minket, egyedivé tesz a munkaerőpiacon is. Az Effemine Personal Branding gyorstalpalója segít feltárni egyediséged elemeit, értékeid, és hozzájárul ahhoz, hogy ezt minél hatásosabban közvetíthesd a célcsoport felé.


Stílustanácsadás
Az Effemine stílus- és protokoll-gyorstalpalója segít kiválasztani a megfelelő megjelenést a hatásos első benyomáshoz, az Egyesület honlapjáról letölthető mini protokoll kiadvány pedig akár az interjú előtt is kéznél lehet. Segítségünkkel megismerheted, melyek azok a részletek, amelyekre érdemes odafigyelned a professzionális megjelenés érdekében.

Lehetőséget nyújtunk egyéni tanácsadásra is, jelentkezz be egy időpontra!


A céltudatos irányítás alapjai tréning
Az Effemine legújabb tréningjének középpontjában a cél megvalósítása áll. A jelentkezők saját rövid- és hosszú távú céljaik tudatában megismerik a döntéshozatal folyamatait, a motiváció technikáit - mind saját maguk, mind mások (pl. alkalmazottak, családtagok) tekintetében -, illetve a stressz kezelés mikéntjét. A személyre szabott, irányítási technikákon alapuló tanácsadás rávilágít ezen momentumok összefüggéseire, ezáltal segítve a jelentkezőket céljaik elérésében.


Érzelmi intelligencia felmérés
Pályaválasztás, álláskeresés, munkahelyi kihívások – az érzelmi intelligencia ezekben is számít. Jó hírünk van: a nőknek ezen készségeik általában magasabbak! Miben vagy erős és miben kell még fejlesztened? Képzett pszichológusaink tanácsaival nem lesz kérdés.

Biztos helyet szeretnél magadnak valamelyik tanácsadásunkra? Menj biztosra és foglalj időpontot online (http://hvgallasborze.hu/programok/szemelyes-tanacsadasok), vagy a szabadon maradt és délutáni helyekről érdeklődj személyesen, a helyszínen!

Várunk mindenkit szeretettel!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

HVG Állásbörze
Budapest 1146, Dózsa György út 1.

Hozzászólások