Játszóház Napközi @ HK

Hátsó Kapu
Budapest 1074
2014
február 25.
Nem egyetemi
Budapest
Free
Miért gyere el?

Nem bírsz két hetet várni a következő Játszóházra? Kiütéses leszel...

Nem bírsz két hetet várni a következő Játszóházra? Kiütéses leszel a társasjátékelvonástól? Minden második héten fegyverrel kényszeríted a környezetedben élőket, hogy játszanak veled valamit? Akkor ez most neked szól: új sorozat indul Játszóház Napközi néven, amit rendszertelen időközönként, redszertelen földrajzi koordinátákon, rendszeresen utolsó pillanatban fogunk meghirdetni.

A Napközi zavarba ejtően hasonlítani fog egy sima Játszóházra, néhány apró kivételtől eltekintve:

- Új helyek, új flessek: a Napközit első nekifutásból mindig új helyen szeretnénk megszervezni, elsőként a Hátsó Kapura esett a választásunk. Nem egy hangárról van szó, valószínűleg 70-80-an férünk el kényelmesen. Ez várhatóan a későbbi helyeken is hasonló lesz, a Napközi hangulata családiasabb, és az óvónénik sem gyorséttermi kiszolgálók.
- Új pajtás: egy rendes napköziben 9-kor már rég aludni kéne, mi viszont arra gondoltunk, hogy alvás helyett kicsit megtekerjük a dolgokat: körbejárunk, és aki szeretne, az húz egy kártyát egy sorszámmal. Aztán kisorsoljuk a számokat és ez alapján osztunk titeket játszócsoportokba. Minden csapat kap egy játékot, és innentől tiétek a pálya. Bemutatkozni nem fogunk helyetted!
- Top Secret: a már említett helyszűke miatt nem fogjuk agyonhirdetni az eseményt. Ha szemfüles vagy, tudsz róla, de ha lemaradnál, akkor se csüggedj, mindig lesz legközelebb!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Hátsó Kapu
Budapest 1074, Dohány utca 13.

Hozzászólások