CEMS Sport Events @Kenese

Közgáz Évzáró Fesztivál
Balatonkenese 8172
2014
június 13.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

*** Scroll down for the English version ***

Már csak n...

*** Scroll down for the English version ***

Már csak néhány nap, és elkezdődik az év legközgázosabb, legfővámtéribb, legmarxosabb fesztiválja, ahol megmutatjuk a világnak, hogy milyen is az igazi corvinus-os életérzés! Balatonkenesén immáron hagyomány, hogy a sporteseményeket a budapesti CEMS Club rendezi, és ez idén sem lesz másként.

Csakúgy, mint tavaly, idén is strandfociban és -röpiben mérethetitek meg magatokat, és természetesen a CEMS Challenge sem maradhat el, ahol kreatív meglepetésfeladatok várnak rátok.

A strandfoci-és strandröpibajnokságok pénteken 13 és 17 óra között, míg a CEMS Challenge szombat délután 13 órától kerül megrendezésre a strandon. Részletes menetrend a csapatok számának függvényében a helyszínen lesz elérhető.

Aki lemarad, kimarad; ezért regisztráld csapatodat június 11. szerda délig az alábbi linken:
https://docs.google.com/forms/d/1KnOMqmrh5uXukC-2jb6OP4qybRmNKv5NjkPjRQ2-10Y/viewform?usp=send_form

(Foci és röpire négyfős csapatokat várunk két opcionális póttaggal, a CEMS Challenge pedig négyfős csapatokban kerül megrendezésre.)

A játék részletes szabályai folyamatosan frissülnek az esemény facebook-oldalán.

*********

Pure chillin', pure relax. That's Corvinus Semester Closing Festival at Lake Balaton where CEMS Club Budapest is traditionally present as organizer of the sport events.

Following last year's tradition, we will launch championships in beach football and beach volleyball, in addition to the CEMS Challenge Cup where surprising tasks will await brave candidates.

Beach football and beach volleyball plays will take place on Friday (13 June) afternoon, between 13:00 and 17:00 CET. CEMS Challenge is coming on Saturday (14 June) afternoon.

Register your team here by Wednesday 11 June 2014, 12:00 CET:

https://docs.google.com/forms/d/1KnOMqmrh5uXukC-2jb6OP4qybRmNKv5NjkPjRQ2-10Y/viewform?usp=send_form

Keep yourself updated about detailed rules being posted here in the days to come.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Közgáz Évzáró Fesztivál
Balatonkenese 8172, Koppány sor 41.

Hozzászólások