Inspiráló női karrierek - vendégünk Al Ghaoui Hesna

Szervező: Effemine
HVG Állásbörze
Budapest 1146
2012
szeptember 27.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Ismét itt a HVG állásbörze, amelyen az Effemine vendégeként a szír...

Ismét itt a HVG állásbörze, amelyen az Effemine vendégeként a szír-magyar származású szerkesztő-riporterrel fogunk beszélgetni a Karrier Fórum színpadán.

Hesna az ELTE jogi szakán megszerzett diplomával újságíróként kezdett el dolgozni, majd ezek után a Magyar Televízió riportere lett, és a világ számos háború sújtotta övezetéből tudósított. Haditudósításai mellett több dokumentumfilmet is készített, amelyek közül a Gázai övezetben, illetve az Észak-Irakban forgatott riportjai bekerültek a rangos Monte Carlói Televíziós fesztivál döntős alkotásai közé.
Munkáival kétszer nyerte el a Kamera Hungária díjat, a tavalyi évben pedig Prima Primissima díjjal is kitüntették. 2010-ben jelent meg Háborúk földjén című riportkönyve , ami a háborús övezetek megrázó hétköznapjairól írt vallomásait gyűjti össze.

Beszélgetésünk témája lesz a szakmai sikerekhez vezető út, munkájának nehézségei és szépségei, Hesna álmai és tervei, és természetesen az, hogy milyen tanácsokkal szolgál a sikeres karrierben reménykedő álláskeresők számára.

Kezdés időpontja: 2012. szeptember 27. csütörtök, 14:40
Befejezés időpontja: 2012. szeptember 27. csütörtök, 15:25
Helyszín: Syma csarnok, Karrier Fórum

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

http://www.hvgallasborze.hu/hu/component/hvg/controller%2cprogram/id%2c34
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

HVG Állásbörze
Budapest 1146, Dózsa György út 1.

Hozzászólások