Effemine a Jobline Női Karriernapon – Vendégünk Görög Ibolya

Szervező: Effemine
Jobline Női Karriernap
Budapest 1093
2014
június 14.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Az Effemine – Egyesület a Fiatal nőkért diákszervezet egész napos p...

Az Effemine – Egyesület a Fiatal nőkért diákszervezet egész napos programmal és szakmai előadással várja a kedves érdeklődőket a Jobline Női Karriernapon.

Vendég előadónk: Görög Ibolya
Előadás időpontja: 2014. június 14. 11:30-12:00

A programról:
Görög Ibolya előadásában tanácsokat ad a felnőtté válás nehéz szakaszaihoz, állásinterjúkhoz, első munkanaphoz, a társadalomba való beilleszkedéshez. Mert az tud sikeres lenni, akit befogadnak – és kiemelnek.

Az előadóról:
Azon túl, hogy több mint 12 évig a Miniszterelnöki Hivatalban hét miniszterelnök protokollfőnöke volt, három könyve és számtalan előadása alapján vált híressé az üzleti életben is. Az utóbbi 10 évben cégek vezetőinek, húsz harminc fős kis vállalkozások teljes apparátusának, titkárnőknek és recepciósoknak, önkormányzatoknak, minisztériumi vezetőknek, vállalkozóknak és ügyvezetőknek, banki vezetőknek, biztosítási üzletkötőknek, gépkocsi-kereskedőknek, egészségügyi vezetőknek és még ki tudja milyen körökben tartott előadásokat az üzleti viselkedésről, a protokollról. A Corvinus egyetemen több éven át sikeres kurzusokat tartott. 2008-ban az Egri Eszterházy Főiskola és a Szegedi Tudományegyetem is címzetese docenssé nevezte ki.

További információ az előadásról:
http://www.noikarriernap.hu/hu/component/hvg/controller,program/id,1507

Egész nap zajló tanácsadásaink:

Personal branding: Építsd fel a saját márkád! Összegyűjtöttük neked a leghasznosabb tippeket, hogy sikeresen képviselhesd önmagad a munka világában. Most bepillantást nyerhetsz a personal branding tudományába, és nekiláthatsz saját márkád kialakításának.

E-Styling – Protokoll és Stílustanácsadás: Személyes és személyreszabott tanácsadás a különböző dress code-okról, a munkahelyi öltözködés írott és íratlan szabályairól, állás interjús tippekkel karöltve. Gyere, és állíts össze egy kiválasztott alkalomhoz illő szettet interaktív programunk és az Effemine-lányok segítségével!

Mérd fel az EQ-d! Pályaválasztás, álláskeresés, munkahelyi kihívások – az érzelmi inteligencia ezekben is számít. Jó hírünk van: a nőknek ezen készségeik általában magasabbak! Miben vagy erős és miben kell még fejlesztened? Képzett pszichológusaink tanácsaival nem lesz kérdés.

Effemine-tréning: Tanácsadás, beszélgetés motivációról, ambíciókról, stressz- és kudarckezelésről, döntéshozatalról. Az Effemine-lányok személyes tapasztalataikat is megosztva mutatják be, hogy milyen úton igyekeznek elérni az egyesület célját, hogy karrierben és magánéletben is sikeres, kiegyensúlyozott nőkké váljanak.

A tanácsadásokon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, helyszíni jelentkezés csak a szabadon maradt időpontokra lehetséges.
Regisztráció: http://www.noikarriernap.hu/hu/programok/szemelyes-tanacsadasok

Várunk mindenkit szeretettel!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Jobline Női Karriernap
Budapest 1093, Fővám tér 11-12.

Hozzászólások