Tagjelentkezés 2014

BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium
Budapest 1111
2014
szeptember 20.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Érdeklődők!

A nulladik gyűlésen már megismerhet...

Kedves Érdeklődők!

A nulladik gyűlésen már megismerhettetek minket. Most eljött az ideje, hogy közelebb kerüljetek a tagi státuszhoz. Ehhez a következő lépéseket kell megtennetek:

Már a gyűlésen is szó volt arról, hogy a jelentkezést interneten keresztül tudjátok leadni. Ehhez nem kell mást tenni, mint felmenni a Szakkollégium honlapjára (www.szasz.ch.bme.hu), ahol a megfelelő fül alatt megtalálhatjátok a mentorainkat és egy rövid leírást a jelentkezési lap linkjével.

A jelentkezés 2014.09.09.-én 18:00-kor kezdődik és 2014.09.20.-án 18:00-kor zárul. Ezután elkészül a beosztás, melyet a következő gyűlésen, 2014.09.23.-án fogunk kihirdetni. A Szakkollégiumot részletesebben a gyűléseinken és a mentoraitoktól fogjátok megismerni.

A jelentkezési lapot kitöltve és leadva egy rövid üzenet jelenik meg a képernyőn, ebből tudhatod, hogy a jelentkezésed sikeres volt. A jelentkezés során meg kell jelölnötök legalább 2 mentorpárost, akikkel szívesen dolgoznátok együtt a következő időszakban. Ők lesznek azok, akik bevezetnek titeket a szakkollégista életbe és segítenek a szakkollégiumi feladatok elsajátításában. Emellett meg kell adnotok egy olyan e-mail címet, amelyet lehetőleg elég gyakran néztek. Ezzel a címmel kerültök fel a Szakkollégium érdeklődők levelezőlistájára, ahol az aktuális hírekről és teendőkről értesülhettek.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium
Budapest 1111, Stoczek utca 1-7.

Hozzászólások