Karizma Night és Karizma Bajnokság

Palatinus Strandfürdő
Budapest
2014
szeptember 25.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Szeptember utolsó hetében, számtalan külföldi sikeres bemutatkozás...

Szeptember utolsó hetében, számtalan külföldi sikeres bemutatkozás után Budapesten is debütál szélesebb közönség előtt a mexikói fallabdajáték, a karizma. A margitszigeti Palatinus Strand területén működő Karizma Klubban egy hétig a karizma játéké a főszerep, megrendezik a sportág első európai bajnokságát, melynek kísérőrendezvényeként koncert, látványos bemutató és party is lesz. 

A szeptember 26-án kezdődő első Európai Karizma Bajnokságra az ismert fallabdajátékok és ütőjátékok (tenisz, squash, raquetball, badminton, padel) iránti rajongók mellett minden sportra fogékony érdeklődő nevezhet.
A 25-i sportbemutató és a 26-án kezdődő, egyhetes bajnokság jó alkalom arra, hogy itthon is megismerjék és megszeressék a minden korosztály számára könnyedén elsajátítható, illetve nézőként is élvezetes karizma sportot.
A karizma bajnokság nyitott, de nevezési díjhoz és regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni szeptember 24-ig lehet a Karizma Sport Klubban és a karizmaklub.com oldalon. A bajnokság első három helyezettje robogót nyerhet, a versenyt és a szezont október 11-én díjátadó és buli zárja. A bajnokságot a Sport TV élőben közvetíti.

A verseny beharangozója a következő, tavaszi-nyári szezont nyitó bajnokságnak, melyben hazai hírességek mérhetik majd össze tudásukat.

Az üvegfalakból és üvegpadlóból álló sportpályákon a nyári-kora őszi időszakban a különleges világításnak köszönhetően sötétedés után is folytatható a játék. A fények kiemelik az egyedi geometrikus teret, így a pályák egyedi rendezvényhelyszínként is  műkönek. A bajnokság kezdete előtti este, szeptember 25-én Balkan Fanatik koncert, DJ Infraghandi hajnalig tartó szettje és egy látványos sportbemutatóvárja a karizma sport és a nyárbúcsúztató buli iránt érdeklődőket.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Palatinus Strandfürdő
Budapest, 1138 Margitsziget

Hozzászólások