Jármű Csoport megbeszélés

BME Kármán Tódor Kollégium
Budapest 1111
2013
október 16.
BME - GPK
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Jármű Csoport szeretne meginvitálni minden kedves érdeklődőt egy...

A Jármű Csoport szeretne meginvitálni minden kedves érdeklődőt egy kötetlen szakmai beszélgetésre.Ennek lényege, hogy jobban megismerjük egymást, eddigi szakmai tevékenységét, jövőbeli ambícióit, illetve nem titkolt szándék, hogy így talán egymás között is találtok olyan ember, akivel szívesen dolgoznátok egy csapatban.

Elöljáróban a versenyekről:

- AltRace verseny: Győri székhelyű verseny, jövő májusban rendezik, bármilyen alternatív hajtású versenyautóval lehet nevezni (nincs meghatározva csapatlétszám, de általában 3-6 fő körüli)

- MVM futam: Azonos szabályok érvényesek, mint az AltRace-en, de Budapesten rendezik jövő szeptemberben

- Rexroth Pneumobil verseny: sűrített levegős autó tervezése, jövő májusban rendezik (már ki van írva a verseny), egy teljes csapat még indulhat az Egyetemről (4 fő)

Ezenkívül a BMEmotion és a Motorkerékpáros csapat munkájához lehet csatlakozni. Szeretném, ha ezen a találkozón az ő képviselőjük is megjelenne, de elképzelhető, hogy külön alkalommal lehet velük majd beszélni. Erről majd küldök értesítést.

A megbeszélést a Kármán Klubban fogjuk tartani, az időpontról pedig az alábbi szavazás dönt:

http://www.doodle.com/z86cbvn6yscp5ktw

Egészen nyugodtan hívjatok szaktársakat, ambiciózus kollégákat, akik eddig esetleg nem tudtak a Jármű Csoport munkájáról, és kérdezzetek bármit, szívesen válaszolunk.


Addig is szerveződjetek nyugodtan csapatokba, ha van már ötletetek!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME Kármán Tódor Kollégium
Budapest 1111, Irinyi József utca 1-17.

Hozzászólások