Google a Spin-Off Klubban

Szervező: Spin-Off Klub
Spin-Off Klub
Budapest 1111
2013
november 18.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Spin-Off Klub idei féléve során bemutattuk, hogyan lehet megterve...

A Spin-Off Klub idei féléve során bemutattuk, hogyan lehet megtervezni egy induló vállalkozást, és azt is, milyen jogi és számviteli buktatók leselkednek rátok. A következő szakmai programunk során újabb két kiemelten fontos területen gazdagodhattok nélkülözhetetlen ismeretekkel: az értékesítés és a piacelemzés terén. Hétfői vendégeinktől megtanulhatjátok, hogyan lehet elkerülni azokat a hibákat, melyeket szinte minden vállalkozó elkövet az első eladások során, de arra is fény derül, hogyan mérhetitek fel a Google és egyéb eszközök segítségével a választott piac helyzetét és azonosíthatjátok az aktuálisan uralkodó trendeket. Akik ebben segítségünkre lesznek, Poór Károly és Polyák Balázs.

Poór Károly a Success Call Solutions Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, a direkt marketing és a személyes ügyfél-elérés rendszerek szakértője, mindkét területen közel tíz éves tapasztalattal rendelkezik. Az általa vezetett cég alig négy év alatt több mint 3 000 időpont egyeztetéssel, közel 200 ügyféllel és majd 400 projekttel büszkélkedhet.

Polyák Balázs a Google piaci elemzőjeként stratégiai tanácsadást nyújt a kiemelt ügyfeleknek, specialitása az export, és a globálisan felskálázható termékek – szolgáltatások. Korábban az ING Biztosító marketing specialistájaként dolgozta ki a szervezet online stratégiáját, illetve a Budapesti Gazdasági főiskolán oktatott online marketinget.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, B32 Galéria 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások