Fraktál! pályázat

Budai Arborétum
Budapest 1118
2013
április 25.
BCE - TÁJK
Budapest
Free
Miért gyere el?

FRAKTÁL!
diákművészeti pályázat a Budapesti Corvinus Egyetem...

FRAKTÁL!
diákművészeti pályázat a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói számára

MIT VÁRUNK?
Ötletes, látványos megoldásokat, amelyek kapcsolódnak a kertművészethez, még ha távolról is. A pályamű a mesterséges vagy természetes fraktálok kertművészetben elfoglalt helyét mutassa be! Jelentkezni csapatban, vagy egyénileg, több alkotással is lehet.

HOGYAN JELENTKEZZ?
Az RBTSZK@GMAIL.COM címre küldd el a munkádat, legkésőbb
2013 ÁPRILIS 14-IG!
Az 1-4 oldalas magyarázó, ismertető dokumentáció tartalmazza: a megvalósítás módját, az anyaghasználatot, ismertetőt a koncepcióról, rajzos magyarázó ábrát legfeljebb 19*19cm-es méretben, a pályázó nevét, elérhetőségét! Csapat esetén minden résztvevő nevét, és egy elérhetőséget kérünk feltüntetni. Az egyes alkotások 3*3m-es területet foglalhatnak.

ÉRTÉKELÉS
A zsűri a szervezők közül kerül ki, az értékelést művésztanár segíti. A nyertes alkotások a CORVINUS DÍSZKERT 2013 tavaszi rendezvényen kapnak helyet, és a szervező Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium tavaszi összefoglaló kiadványában is megjelennek.
Várható eredményhirdetés: április 19. – a nyerteseket e-mailen értesítjük.

MEGVALÓSÍTÁS
A Corvinus Díszkert 2013 rendezvény 2013 április 26-28-ig tart, [http://www.diszkertkiallitas.hu/] emiatt a művek installálása 26-án reggel, a standok felállításakor, vagy 25-én délután történhet. A nyerteseknek mulcsot biztosítunk, az installáláshoz igény esetén vizet, áramot.


A pályázat kiírója: RERRICH BÉLA TÁJÉPÍTÉSZ SZAKKOLLÉGIUM
[http://rbtszk.uni-corvinus.hu]
A beadási határideje: 2013 április 14.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budai Arborétum
Budapest 1118, Villányi út 29-43

Hozzászólások