CSÓKOS SZERDA - CSÚNYA PULCSI CHARITY NIGHT AFTER PARTY

Szervező: Ötkert
Ötkert
Budapest 1051
2013
december 04.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Helló Pulcsisok!

Az esemény utóbulija az Ötkertben kap...

Helló Pulcsisok!

Az esemény utóbulija az Ötkertben kapott helyet, ahova várunk mindenkit aki csúnya giccses pulcsiban van, illetve aki hoz egy meleg ruhadarabot. A Csókos Szerda keretein belül mutasd meg a legviccesebb karácsonyi felsődet és bulizz.

A Nemzetközi Csúnya Pulcsi Nap idén még inkább azokról szól, akiknek a forralt bor nem a karácsonyt fűszerezi, hanem az egyetlen mentsvár a fagyos téli napokon. Elő a leggiccsesebb, a legmelegebb, a megunt, a soha nem hordott és a rég elfeledett pulcsikkal! Túrd fel a padlást, a pincét, a nagyi szekrényét és gyere el december 4-én a Csúnyapulcsi Charity Night-ra egy rénszarvasos csodában és NE FELEJTSD othhon az adomány MELEG pulóveredet sem! A „házibulin” befotózunk minden ruhadarabot, majd online elárverezzük azokat, és a befolyt összeg 100%-át a Hajléktalanokért Közalapítványnak ajánljuk fel!

Akik már csatlakoztak a kezdeményezéshez: Eszenyi Enikő, Fehér Balázs, Harsányi Levente, Horváth Dorka, Istenes Bence, Karafiáth Orsolya, Mautner Zsófi, Papp Gergely, Pindroch Csaba, Puskás Peti…és a lista folyamatosan bővül, te se maradj ki belőle! Nem tudsz eljönni? Postázd el nekünk a felajánlott pulcsikat, vagy csak add oda az utcán egy hajléktalannak, és csalj mosolyt az arcára!

SZABÁLY#1: Keress egy minél giccsesebb, mintás kötött pulcsit! (a turkálók/vintage boltok kiváló lelőhelyek!) és VIDD HÍRÉT ennek a kezdeményezésnek!

SZABÁLY#2: December 5-én ha teheted (de még ha nem is teheted, de BEVÁLLALÓS vagy) menj ebben a pulcsiban munkába, suliba..csalj egy széles MOSOLYT a környezetedben lévők arcára!!

SZABÁLY#3: Egy ilyen pulcsival felvértezve elengedhetetlen, klisé némi forralt bor elfogyasztása!

SZABÁLY#4: Pózolj, Fotózz, Oszd meg!! Töltsd fel ide nekünk is a CSUDASZÉP fényképed! Had nevessünk! :D

SZABÁLY#5: JÓTÉKONYKODJ! Ajándékozz meg egy rászorulót, otthontalant olyan meleg ruhadarabokkal, amikre Neked már nincs szükséged!

SZABÁLY#6: REGISZTRÁLJ, és gyere el az esti buliba, feszíts a "csúnyapulcsidban" és légy részese az év legemlékezetesebb bulijának!

A BELÉPŐ FEJENKÉNT 1 DB ADOMÁNY PULCSI, melyeket a Hajléktalanokért Közalapítványnak juttatunk el.

SZABÁLY#7: NEVESS SOKAT ezen a vidám és jótékony estén! :) :) :)


JÓTÉKONYKODJ!!!
Arra gondoltunk, hogy ez a nap ne csak mókáról, kacagásról szóljon. Sajnos sok rászoruló él körülöttünk (akár az utcán is), akiknek nagy segítség lehet 1-1 meleg ruhadarab! Ha van olyan pulóvered, meleg ruhád, amit már nem hordasz, ajánld fel valakinek, akinek szüksége lehet rá. A legszebb gesztus, ha személyesen adod át valakinek, de ha egy alapítványhoz juttatod el, biztos jó helyre fog kerülni! :)
A jótékonysági esemény helszínén mi is gyűjteni fogjuk, hisz a belépés csak adomány pulóverrel lehetséges!

A „házibulin” befotózunk minden ruhadarabot, majd online elárverezzük azokat, és a befolyt összeg 100%-át a Hajléktalanokért Közalapítványnak ajánljuk fel!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RULE#1 Get an UGLY (Christmas) SWEATER..the best to search for it is at vintage shops, and second hand shops! PLEASE SHARE this event!

RULE#2 On 5th December put your Ugly Sweater on and go to work and school in that funny sweater, make other people around you SMILE! :)

RULE#3 On this very day, you musn't miss to drink mulled wine/hot wine/punch! It's the perfect cliché! :D

RULE#4 Pose, Shoot and Share!Please upload your photo on our Facebook page also...we also wanna laugh a lot :D

RULE#5 This is also a CHARITY EVENT! Give you warm clothes which you don't need anymore to people in need!

RULE#6 HAVE A FANTASTIC NIGHT AND LAUGH A LOT WITH YOUR FRIENDS!!! :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Ötkert
Budapest 1051, Zrínyi u. 4

Hozzászólások