Fakt Szakkollégium Felvételi INFO EST

Könyvtár - üvegfalú terem
2012
február 22.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága minden tavaszi félévben meg...

A Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága minden tavaszi félévben meghirdeti felvételijét a Budapesti Corvinus Egyetem első- és másodéves alapszakos hallgatói számára.

A felvételi eljárás kétfordulós. Elsőként az írásbeli felvételink kitöltését kérjük a jelentkezőktől. A kérdéssor az infoestet (2012. február 22. 18:00, Könyvtár - üvegfalú terem) követően kerül föl honlapunkra (fakt.uni-corvinus.hu), ez ambícióitokat és közgazdaságtudományi szemléletmódotokat vizsgálja. Az írásbeli beugró a szóbeli fordulóra, kiváló alapot ad számunkra a szóbelit követő rangsoroláshoz.

Mindenki, aki írásbeli pályázatát a később megadott határidőre és e-mail címre elküldi, meghívást kap a szóbeli fordulóra. A szóbeli találkozások 3-5 napos intervallumban zajlanak majd. Kötetlen beszélgetésre készüljetek, ahol megismerünk Titeket és felmérjük, hogy miért akartok csatlakozni hozzánk és mik a terveitek FAKT-os pályafutásotok alatt.

A Felvételi Info Esten való részvétel természetesen nem feltétele a felvételnek, de kifejezetten ajánlott a részvétel, hiszen így még inkább betekintést nyerhettek a szakkollégium életébe, személyesen tehetitek fel kérdéseiteket és mi is jobban megismerhetünk Titeket. Az Info Estet megelőző másfél hétben a főépület földszinti standunknál is megtaláltok majd minket, várunk minden érdeklődőt szeretettel!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Könyvtár - üvegfalú terem

Hozzászólások