Business Intelligence és Big Data - Future IT előadás

BME Informatikai épület IB.025.
Budapest
2014
október 15.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Future IT(T) kurzuson a résztvevők átfogó perspektívát kaphatnak...

Vedd le a kockás inget és változtasd meg a világot! Az informatika már most legalább olyan erős fundamentuma a civilizációnak, mint az elektromosság, pedig az igazi áttörések még csak az ajtóban kopogtatnak. A Future IT(T) kurzuson a résztvevők átfogó perspektívát kaphatnak az IT piac szerkezetéről és arról, milyen területekben érdemes elmélyülni azoknak, akik 2020 sikeres informatikusai akarnak lenni.

Unalmas táblázatok és adatsorok helyett sikeres szakértők és vezetők személyes tapasztalatain keresztül ismerhetőek meg a mesterséges intelligencia, robotika, Internet of Things, Business Intelligence, cloud, IT biztonság, geoinformatika és külön előadást kap a user experience alapú fejlesztői szemlélet, illetve az üzemeltetés fontos trendje a devops is.

Előadó:

Szabados Gábor
informatikai igazgató, NNG

Feladata a vállalat üzleti tevékenységét és célkitűzéseit támogató, rendszerszintű információs technológiai fejlesztések menedzselése, a vállalat üzleti céljainak megfelelő informatikai szükségletek feltérképezése, valamint az ezzel kapcsolatos stratégiai tervek elkészítése és az információs technológiai célok megvalósítása.

Az informatikus mérnök-közgazdász Szabados Gábor szakmai karrierjét fejlesztőként kezdte, majd projektmenedzserként dolgozott a Siemens bécsi irodájában, a Qualisoftnál és a Lufthansa Systems több nemzetközi irodájában. Stratégiai it-vezetői tapasztalatát a Raiffeisen Banknál, illetve a UPC Magyarországnál szerezte, ahol többek között az üzleti hatékonyságnövelés érdekében történő informatikai fejlesztések is hatáskörébe tartoztak.


További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME Informatikai épület IB.025.
Budapest

Hozzászólások