Az Effemine a Business in Fashion és Business in Design után, most a vendéglátás üzleti kulisszái mögé tekint be.
Jól meg lehet ebből élni? Hogyan kell hozzáfogni egy vendéglátóegység arculatépítéséhez, ha azt akarod, hogy mindenki rólad beszéljen? Szükséges-e a tudatos kommunikáció vagy elég, ha finom az étel? Milyen különleges alapanyagok szükségesek egy vonzó étlaphoz? Milyen „fogásokkal” tudod fenntartani vendégeid érdeklődését?
Ha ezek a kérdések téged is foglalkoztatnak, mindenképpen ott a helyed november 20-án az Effemine Business in Gastronomy című előadásán, ahol a következő menüvel várunk:
FŐÉTEL
Gianni Annoni, Trattoria Pomo D'Oro (official)
DESSZERT
Sallay Fanni, Cake Shop Budapest
BOR
Bolyki János, Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
és aki MINDEZT MEGFŰSZEREZI
Nemesvölgyi Attila, Sarki Fűszeres
Amellett, hogy a gasztrokalandtúrát Jókuti András, a Világevő szerzője vezeti - először a Corvinus Egyetemen az Effemine megrendezi az egyetem első TWITTER-AKTÍV rendezvényét!
Mit jelent ez?
A Business in Gastronomy keretében azonnal, az előadás közben is kommunikálhatsz vendégeinkkel az élő Twitter fal segítségével:
- Mondd el a véleményed az elhangzottakról!
- Tedd fel az éppen felmerülő kérdéseidet az előadókhoz!
Mindehhez csak egy Twitter fiókra (twitter.com/signup) és internetezésre képes eszközre van szükséged! *
Hogy kell elképzelni?
Üzeneted az #effemine hashtag alkalmazásával megjelenik a kivetítőn, amit moderátorunk, Jókuti András is figyelemmel követ.
Ha kérdésed egy bizonyos vendégünkhöz szól, nevét illeszd egy új hashtagbe /azaz: #Gianni, #Fanni, #János, #Attila /!
Az előadáson moderátorunk a Twitterre küldött kérdések közül is válogat!
Légy Te is részese az élménynek!
Találkozzunk november 20-án (szerdán) 18 órától a Budapesti Corvinus Egyetem C épületének nagyelőadójában!
Addig is kövessetek minket Twitteren:
http://twitter.com/EffemineNews
A program INGYENES, de kérjük, hogy a részvételi szándékotokat a http://effemine.hu/big oldalon, az űrlap kitöltésével jelezzétek!
Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!
Bon appétit! :)
* Kérdéseid feltevésére egyéb módokat is biztosítunk, amennyiben nincs lehetőséged használni a Twitter falat.
Hozzászólások