A KódVilág Design Pályázat kiállítása

Design Terminál
Budapest
2014
november 26.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A vonalkódokat és 2D kódokat egyedi látásmódban feldolgozó művészi...

A vonalkódokat és 2D kódokat egyedi látásmódban feldolgozó művészi alkotásokat vár pályázatára a GS1 Magyarország. A szabványos azonosítással foglalkozó nonprofit szervezet kreatív alkotóktól várja, hogy művészi kontextusba helyezzék a mindennapjainkat átszövő kódokat. A pályaműveket október 26-ig lehet beadni.

A pályázatra a vizuális művészetek területén alkotó képző- és iparművészek, designerek és művészhallgatók, illetve minden magát kreatívnak valló pályázó jelentkezését várják, akiket megihlet a kódok csíkos és kockás világa. A pályázatra beküldhető festmény, grafika, szobor vagy kisplasztika, használati tárgy, ruha, fotó de akár videofilm is. A pályázók feladata tehát az, hogy a kódok racionális, matematikai alapokra épülő világát közelebb vigyék a művészethez.

Mindez nem lehetetlen, hiszen a geometriai formák több művészeti ágban és világhírű alkotók munkáiban is gyakran visszaköszönnek. Az alkotásokat október 26-ig várják a szervezők a palyazat@kodvilag.hu email címre.

A pályázat legkiemelkedőbb 25 alkotását a budapesti Design Terminálban tekintheti meg a nagyközönség, november 26-tól négy napon át. A kiállításmegnyitón hirdetik majd ki a pályázat első három helyezettjét is, akik pénzjutalomban részesülnek. A GS1 Magyarország tervei közt szerepel, hogy jövőre a legjobb alkotásokat egy országos vándorkiállításon is bemutatja.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Design Terminál
Budapest, 1051 Erzsébet tér 13.

Hozzászólások