PiPS:lab (NL): DieSpace 3.0

Trafó
Budapest
2014
október 29.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Facebook, Twitter, MySpace, Friendster, LinkedIn - közösségi oldala...

Facebook, Twitter, MySpace, Friendster, LinkedIn - közösségi oldalak, amelyekhez mindenki szeretne csatlakozni. A PiPS:lab tech-színházi csapata egy újabb csoportba invitál - a DieSpace hálózatába.

A tagságnak csak egy feltétele van: a regisztráció előtt meg kell halni és feltölteni a lelket, hogy az továbbra is kommunikálhasson a túlvilágról. A közönség soraiban ülők így egy estére a DieSpace 3.0 kampány szereplői lehetnek egy sajátos technológiai innovációkat, zenei, színházi és filmes elemeket ötvöző komikus, abszurd színházi médiainstalláció valós és virtuális terében.

A DieSpace.nl az első túlvilági internetes közösség. A PiPS:lab dalokkal tarkított interaktív műsorában a halál utáni élet közegébe kalauzol, járókeretes, gördeszkázó nagymamák és zenélő kerekesszékek közé, a laptopok, kamerák és fényszenzorok csodálatos világába.

Vágysz a halálra, de félsz az álmaidtól? A DieSpace segítségével nyugodtan magad mögött hagyhatod az életet és szeretteidet!

PiPS:lab
Az elmúlt 15 évben az amszterdami székhelyű PiPS:lab számos expresszív, látványos és interaktív multimédia-előadást hozott létre. Egy maguk által programozott és kifejlesztett szoftvert használva az élő videóművészet technikai módszereit fejlesztették mesterfokra.

Az audio-videó technológiák teátrális szerepet kapnak produkcióikban. A vizuális effektek olyan szeszélyes, manipulált, kontextusukból kiragadott és zenével fűszerezett elemekké válnak, melyek egyenrangú szerepet játszanak a színészekkel és zenészekkel. A köztük és a közönség között egyfajta összekötő „mixerként” működő számítógép pedig meglepően innovatív módon aktivizálja a nézői percepciót.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Trafó
Budapest, 1094 Liliom utca 41.

Hozzászólások