Greatest Hits - A 100 legjobb sláger valaha

Gozsdu Manó Klub
Budapest
2014
október 13.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Annyiszor kaptam meg a pofámba, hogy "a Puzsér csak fikázni tud", m...

Annyiszor kaptam meg a pofámba, hogy "a Puzsér csak fikázni tud", meg hogy "megint olyan negatív vagy, Puzsér", hogy úgy döntöttem, megkeresem a szarban a gyöngyszemeket, és demonstratíve felmutatom mindenki okulására. Kutatómunkám a pöcegödrök mélyén tizenhat hónapig tartott, és bár ez idő alatt számtalanszor lettem szaros tetőtől talpig, büszkén jelentem: a küldetés sikeres volt.

Hétfőtől ismertetem és mutatom be tanult kollégáim értő kommentálásával azt a száz slágert, mely toronymagasan kiemelkedik a kereskedelmi rádiók hitvány kínálatából. Nem tévedés: száz szupersláger csendül fel tíz hétfő estén keresztül, helyreállítva a "sláger" szó számtalanszor meggyalázott, eredeti jelentését. Slágerek, melyek remekművek, és száz darab - kutatómunkám kezdetén magam is alig hittem, hogy ez lehetséges. A sláger fogalmát rendezvényünkön annyira komolyan vesszük, hogy aki a felcsendülő, őrületesen népszerű dalokból akár csak egyet nem ismer, az az előadást követően, ünnepélyes bocsánatkérés kíséretében visszakapja tőlem a belépőjegy árát.

Egy este, amikor az idegesítő alterértelmiségiek végre távol maradnak. Elérkezett a zeneileg alulművelt, de jóízlésű közönség ideje! Tarts velem és kollégámmal, Dancsó Péterrel a széria ötödik epizódjában, október 13-án este hét órától, amikor a 60-adiktól az 51-edik valaha volt legjobb slágert csomagoljuk kommentárjaink közé a Gozsdu Manó Klubban!

Puzsér Róbert
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Gozsdu Manó Klub
Budapest, 1075 Király utca 13.

Hozzászólások