Kéknyúl, Sena Live

Akvárium Klub
Budapest
2014
október 10.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Sena szólóban is lenyűgöző. A soul, az r'n'b és a hip hop elemeivel...

Sena szólóban is lenyűgöző. A soul, az r'n'b és a hip hop elemeivel dúsított dalaiban sokszínű énektémát élvezhetünk, és a sajátos világlátásról, az élet és a természet szeretetéről árulkodó szövegek mellett a legfrissebb popzenei trendek is megjelennek. Két lemez után, a First One és a Lots Of Trees című albumok anyaga nagyszerű alapot kínál a koncerthez.

A zenerajongók körében az elmúlt években Sena megkerülhetetlen rangot vívott ki magának a magyar színpadokon az ország legjobb koncertzenekarai között számon tartott electro-hip-hop-rock-dancehall formáció, az Irie Maffia énekeseként. A zenekar a nyári fesztiválok, a fővárosi és vidéki klubok legkedveltebb szereplőinek egyike.

Az este másik szereplője a Kéknyúl zenekart az itthon és külföldön egyaránt elismert billentyűs, Premecz Mátyás alapította 2008-ban, hogy izgalmasan kiaknázza a közel félszázados Hammond orgonájában rejlő könnyűzenei lehetőségeket. 

A Qualitonsból, a Barabás Lőrinc Eklektricből vagy épp Sena zenekarából is ismert Premecz Mátyás a funk, a jazz és a blues unikális egyvelegeként meghatározható kezdeti Kéknyúl-stílust izgalmas, pörgő, dinamikus kortárs pophangzássá formálta, melyben a vezényszó mára az Aloe Black, Cee Lo Green, vagy épp John Newman nevével is fémjelzett neosoul lett.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Akvárium Klub
Budapest, 1051 Erzsébet tér 14.

Hozzászólások