Különleges születésnapi hétvége a Premier Outletben

Premier Outlet
Budapest
2014
október 11.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A biatorbágyi outlet központ egy fergeteges hétvégével ünnepli 10....

A biatorbágyi outlet központ egy fergeteges hétvégével ünnepli 10. születésnapját. A Premier Outlet október 11-12-én kicsiknek és nagyoknak szóló ingyenes programokkal, akár 90%-os kedvezményekkel és számos további meglepetéssel várja a látogatókat. 

Az első X-et óriási bulival és különleges kedvezményekkel ünnepli a biatorbágyi központ. A Premier a születésnapi hétvégét sütizéssel nyitja meg, ízletes, színes muffinokkal kedveskedik a látogatóknak. A közös nassolást követően egész hétvégén ingyenes programok várják a látogatókat fedett helyiségekben. Mivel a születésnapi hétvége nem lenne az igazi gyerekzsivaj nélkül, ezért a szervezők számos vidám programmal készülnek a lurkóknak. Természetesen nem maradhat el a gyerekek kedvence, az ugrálóvár, de a Bóbita révén színes pillangók és oroszlánok is kerülnek majd az arcokra. Emellett lesz lufifújás, lufihajtogatás, óriás társasjáték, só-liszt gyurmázás, gyöngyfűzés, geomag építőjáték, tudományos játék és egyéb izgalmas játékok is. A gyerkőcök ráadásul jelmezbe is bújhatnak és fotó készül róluk, amit örök emlékként hazavihetnek.  

Persze a szülők, anyukák sem fognak unatkozni: október 11-12-én az outlet központ születésnapi Vásárlási Maratonnal kedveskedik látogatóinak! Ennek keretében közel 90 üzlet több száz vezető divatmárkája közül válogathatunk akár 90%-os kedvezménnyel. A család a vásárlás fáradalmait ingyenes masszázzsal pihenheti ki a Szépségsarokban, a hölgyek pedig divatos sminket, különleges körmöket, valamint 3D szempillát is kaphatnak, és a vasárnapi ebédhez is bevásárolhatnak a Premier Outlet kézműves vásárán.  

A remek programok mellett a jó hangulatot a Juventus Rádió és a Fiesta garantálja. A zenekar a Juventus kamion színpadán lép fel szombat este 18:00-kor.  

A szintén 10 éves MikulásGyár is a Premierrel ünnepel, a közös születésnap alkalmából az outlet központban nyitja meg az év első adománygyűjtő pontját. A MikulásGyár évről-évre azon munkálkodik, hogy a rászoruló családok gyermekeinek karácsonyát szebbé tegye. Idén a Premier Outlet is bekapcsolódik e nemes kezdeményezésbe: október 11-től egészen decemberig várják a felajánlásokat.  

A szervezők úgy állították össze az ünnepi hétvégét, hogy minden korosztály találjon kedvére való programot. Eső vagy szélvihar sem moshatja el a szülinapot, hiszen fedett helyiségekben lesz megrendezve az összes program.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Premier Outlet
Budapest, 2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

Hozzászólások