RANDEVÚ “Tőkék és ötletek találkozása”

Szervező: Spin-Off Klub
Spin-Off Klub
Budapest 1111
2013
május 06.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Spin-Off Klub hat fiatal vállalkozói csapata befektetők, üzleti a...

A Spin-Off Klub hat fiatal vállalkozói csapata befektetők, üzleti angyalok előtt mutatkozik be és próbálja elnyerni pénzügyi és szakértői támogatásukat. (Figyelem 17.00 órakor kezdünk!)

(1) OnlineTanterem.hu - Györfi András www.onlinetanterem.hu
Az Online Tanterem egy online oktató platform, egyedi technológia, különleges üzleti és marketing modell összessége. A tanulóknak idő és pénzmegtakarítás, rugalmas időbeosztás, hatékony és célirányos tanulási lehetőség; az oktatóknak másolásvédelem, pontos elszámolás, marketing, egyedi aloldal, megbízható partneri viszony.

(2) Imola Fashion divatmárka - Barta Noémi Imola a márka alapítója és tervezője.
A brand kialakítása 2 éve kezdődött egyedi tervezésű, kis szériás ruhák, ékszerek és kiegészítők gyártásával és árusításával. A márka rövid idő alatt népszerű lett, de a növekedéshez befektetői támogatásra van szükség.

(3) Irányítsd TE az életed! - www.lifedirector.com - Müllerné Topor Ágnes és Müller Zoltán
A vállalkozás egy elhatározások megvalósítását támogató honlapot működtet. Leírásuk szerint “Egy forradalmian új módszer, mely életünkben a tudatos változásokat nem célok kitűzésével, hanem több területen tevékenységek elhatározásával és Önmagunk rendszeres értékelésével valósítja meg. Végül életvitelünk alakul át, így az elért egyensúly és eredmény is tartós lesz!” A nemzetközi piacra lépéshez keresnek befektetőt.

(4) „YOU THE CHEF” kuktaszolgálat - Fazekas Bálint
A kuktaszolgálat, egy háttérkonyha létrehozásával és kistermelői beszállítói hálózat kiépítésével, előre csomagolt félkész ételek előállításával foglalkozik. Előkészített csomagjainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék megspórolni a bevásárlást, az alapanyagok tisztítását és előkészítését, a befejezést és a tálalást azonban szeretnék maguk végezni. Vállalkozásunk a beszerzés és a konyhai előkészítés minden fázisát elvégzi. Ételeink egyedi csomagolási technológiát alkalmazva kerülnek kiszállításra.

(5) Önvédelmi célú, telekommunikációs kiegészítő berendezés, a KarŐr - Fazekas Bence ipari termék és formatervező szakos hallgató
Az eszköz támadások, rablások elriasztására ill. ha szükséges, akkor leállíthatatlan módon rendőrségi (biztonsági szolgálati) riasztásra ill. az események leállíthatatlan módon történő rögzítésére ( (hang, videó) szolgál. A karperec titánból készül és vízhatlan elektronikával párosítjuk. A rendszer részei: GPS helymeghatározó rendszer, bluetooth egység, GPRS és telefonos adatkapcsolat, miniatűr videókamera, vezérlő CPU és akkumulátor. A fejlesztéshez keresünk befektetőt.

(6) Kompetencia alapú on-line munkaerő kiválasztás és közvetítés, a PESOO rendszer - Szigeti Attila
Nemzetközi standard, online, gyors eredményeket adó, kompetencia alapú kérdőíves rendszerrel kívánják segíteni a munkavállalók és munkáltatók egymásra találását. “Tehetségre szűrünk!”

Tartalék bemutatkozó: A DIY projekt - Fagylaltozz kedved szerint svédasztalról! - Egbewunmi Diana

Gyere el, hallgasd meg Te is, hogy hogyan értékelik a befektetők, vállalkozásainkat!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, B32 Galéria 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások