Hétfőtől újra Spin-Off Klub

Szervező: Spin-Off Klub
Spin-Off Klub
Budapest 1111
2014
február 24.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Tavaly egy fiatal vállalkozóval – Alexa Balázzsal – nyitottuk meg a...

Tavaly egy fiatal vállalkozóval – Alexa Balázzsal – nyitottuk meg a Spin-Off Klub őszi félévét. Mivel idén szeretnénk mindent egy kicsit jobban csinálni, ezért ezúttal rögtön három, a 20-as éveit taposó sikeres üzletembert vonultatunk fel, hogy egy panelbeszélgetés során megosszák veletek tapasztalataikat. Eddigi sikereik mellett szó lesz majd az indulás nehézségeiről és jövőbeli terveikről is. Vendégünk lesz:

Máslányi Zsolt, aki amellett, hogy a SpreadSong és a FunSpotter egyik alapítója, egy ideig Panamában fejlesztett, egy havi 700 dollárért bérelt magánszigeten.

Rajnai Richárd, aki 2012-ben elnyerte a FIVOSZ “Év Fiatal Vállalkozója” díját és cégét a Kötéltechnika Kft-t néhány év alatt piacvezetővé tette Magyarországon.

Szesztay Péter, a MiniBreak társalapítója, aki a cég innovatív megoldását már a new york-i tőzsdén is bemutatta.

Továbbá reményeink szerint eljön Szórádi Bence is, aki 2013-ban elnyerte a FIVOSZ “Év Fiatal Vállalkozója” díját és már tizenkilenc évesen saját webáruházán keresztül értékesített LED-es fényforrásokat. Erről ti sem akarhattok lemaradni. Várunk tehát mindenkit a szokott időben a szokott helyen, február 24-én hétfőn 18 órától a H13-ban.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, B32 Galéria 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások