Ismét fiatal vállalkozók a Spin-Off Klubban

Szervező: Spin-Off Klub
Spin-Off Klub
Budapest 1111
2014
április 07.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Idei első programunk alkalmával négy fiatal, de már sikeres vállalk...

Idei első programunk alkalmával négy fiatal, de már sikeres vállalkozótól hallhattatok a cégvezetés fény és árnyoldalairól. A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel ismét olyan szerepmodelleket szeretnénk bemutatni, akik példája számotokra is inspiráló lehet. Vendégünk lesz:

Harangvölgyi Anna, aki a hazai kozmetikai ipar egyik leginnovatívabb képviselője, nap mint nap nagyanyja, valamint édesanyja örökségét ápolva a szépségápolás mesterségét a bőrfiatalítás legkorszerűbb megoldásai felé tereli, gondosan ügyelve a természetes alapanyagok és életmód generációról-generációra öröklődő igényére.

Papp Zoltán, igazi vállalkozó családba született, így testvérei és szülei után szinte predesztinálva volt arra, hogy ő is saját vállalkozást alapítson. A partyfüldugók első és vezető hazai forgalmazója, de emellett a média világában is jártas, legutóbb épp Pindroch Csabával forgatott. Legtöbb idejét mégsem ez, hanem legújabb londoni projektje köti le. Ha szerencsétek van, talán ebbe is beavat majd titeket.

Ha tetszett februári programunk, akkor ne hagyd ki a hétfői eseményt sem. Találkozzunk április 7-én 18 órakor a H13-ban!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, B32 Galéria 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások